27.1.2008

Reissussa

Viikonloppu Riihimäellä meni taas mukavasti. Junareissussa oli mukana Apupupu, joka tällä kertaa saa päällensä uikkarit. Ajattelin kesällä antaa sen syntymäpäivälahjaksi ja eihän silloin Apupupulla voi olla mitään pitkähihaista päällä, puhumattakaan kaulahuivista. Kuvia tulee sitten kun se valmistuu, puuttuu enää kädet ja viimeistely. Niihin saan hyvin tuhlattua jämälankoja, niitä kun minulla on yllättävän paljon. Uikkarit tein kolmesta langanlopusta (omasta mielestäni rumista väreistä) ja vieläkin niitä on vaikka kuinka paljon. Värit kuitenkin yllättävän hyvin sopivat toisiinsa, kun ovat pastellin sävyjä kaikki. Kaksi väriä on kummituspojalleni tekemästä villatakista (siitäkin vuosi aikaa) ja yksi on äidiltä jäänyt sukkalankakerä. Riihimäestä puheenollen, sain viinijussin valmiiksi ja nykyinen omistaja tykkäsi siitä kovasti. Tuntui että puoli kaupunkia näki perjantaina kyseisen tekeleen ja yhden tilauksen sain. Ajateltiin, että annan sen sitten kun poikkuli täyttää 18, eli parin kuukauden päästä. Taidan aloittaa sen ensi viikolla, jos koulukiireiltä ehdin.

Kävin muuten viime viikolla lenkillä. Ensimmäistä kertaa otin mukaani sauvat. Suihkun jälkeen olo oli todella hyvä. Huomenna pyörällä linja-autoasemalle, toivottavasti ei ole liukasta. Onneksi koulu alkaa vasta kymmeneltä ja yhdenksän pintaan pitää olla asemalla. Voin nukkua pikkasen pidempään, vaikka kotoa pitääkin lähteä jo kahdeksan aikaan. Koulumatkalle otan mukaan tyynyprojektin.

Koulumatkalla harvemmin olen mitään käsitöitä tehnyt. Johtuuko se väsymyksestä..? Perjantaina kuitenkin apupupu oli mukana ja sitä tuli tehtyä kiitettävästi matkan aikana. Matka tuntui lyhyemmältä (ylläripylläri) ja ei tullut edes uni, koska silmiin ei osunut niitä samoja vanhoja maisemia. Tulevaa viikkoa odotan innolla, mutta stressaamisen vaara on TODELLA suuri.

Nyt apupupu haluaa kädet. Ja minä haluan aikaisin nukkumaan, mikä tosin saattaa olla vähän mahdoton ajatus näin sunnuntaina. Ikävä Riihimäen poikkulia...

1 kommentti:

Mewril kirjoitti...

Tälläkin on poika tilapäissijoituksessa Riihimäellä, ja ikävä on :/