9.1.2009

Pieniä juttuja

Paljon on pikkujuttuja valmistunut. Yksi jämälankatyyny odottaa nappien kiinnitystä ja sisätyynyn tekoa, joten sitä en vielä täällä esittele.
Olen saanut aikaiseksi kaksi pipoa. Kummatkin on tehty hyväksi havaitulla ohjeella. Vihreän tein vähän pienemmillä puikoilla kassista jääneillä langoilla ja sinertävän vähän suuremmilla puikoilla joululahjaksi saamastani Karuselli-langasta. Sininen on ihanan pehmeää ja tuntuu todella lämpöiseltä. Toivottavasti tuo Riihimäen poika ei omi sitä, tuo on mun!
Lisäksi olen kuluttanut lankavarastoani näihin patalappuihin. Ennen uutta vuotta tein niitä kolme kappaletta ja nyt tämän vuoden puolella kaksi. Kuvassa olevat pääsivät kirjanpitooni, painoivat kumpainenkin noin 75 grammaa. Sinivalkoinen on tehty puuvillalagoista ja toinen, jota kutsun rumapatalapuksi, kaikista pienistä jämälankakeristä. Idean kopion täältä, kannattaa toistenkin kokeilla!
Uutta projektia sitten vain kehiin. Tällä hetkellä haluan tehdä mahdollisimman paljon, eli pikkujutut ovat nyt kova sana. Varastosta löytyisi yhteen villatakkiin langat, mutta se saa odottaa ensi viikkoon.

1 kommentti:

Hannah kirjoitti...

Me taidetaan potea samaa tautia: lankakuumetta. Kuvistasi päätellen sinullakin on melkoinen määrä keriä odottamassa neulomista tai virkkaamista. Hyvä sinä, olet jo aloittanut varaston tuhoamista muutamilla töillä. Kannustan jatkamaan samaan malliin. Ei taitanut mun kohdalla tuo langaton tammikuu täyttyä. Ehkä sitten langaton helmikuu onnistuisi :D