11.1.2010

Maanantai ehtoota!

Oikein hyvää maanantaita kaikille täältä vadelmapiirakan tuoksuisesta kaksiosta! Kello on vasta puoli kuusi, tässähän ehtisi vielä tekemään vaikka mitä. Koulu alkoi tänään. Kouluun käveleminen aamulla oli raskaampaa mitä viime vuonna. Siitäs sain, mitäs en liikkunut hiukkaakaan lomalla. Lisäksi olin pukenut aivan liikaa päälle. Ulkona oli -4 astetta, minä pukeuduin samalla tavalla kuin viime päivinä muutenkin, varautuen vähintään 15 pakkasasteeseen. Koulussa onneksi oli muutama muukin ylipukeutunut, en ollut ainut punaposki alkutunneilla.

Koulussa katselimme joulukuussa tekemiämme videoita, lyhytelokuvia. Oli ihana katsoa toisten ryhmien tuotoksia, mahtavia! Lisäksi oman ryhmän elokuva hykerrytti sellaisissa kohdissa, missä muut eivät osanneet nauraa. Muistui niin elävästi mieleen se iltapäivä, kun kuvattiin Hämeenlinnan asemalla. Kiitos ryhmä, ootte aivan parhaita!

Vaikka vatsa on täynnä opiskelijan herkkuruokaa (lue: nuudeleita), taidan mennä maistelemaan ja nautiskelemaan vadelmapiirakkaa ja teen nuo säärystimet valmiiksi.

Ei kommentteja: