30.8.2011

Pikainen värjäysraportti

Ostin edullisen puuvillamekon, väriltään valkoisen.
Värjäsin sen ruskealla. Ajattelin kokeilla jotain muuta värimerkkiä, mutta taisi jäädä tähän kertaan. Väripaketin lisäksi piti ostaa erikseen jotain suolaa, vaikka paketissa oli jokin jauhe mukana. Väri oli nestemäistä ja sotki koko pesukoneen. Lisäksi suolan kanssa kyseinen väri tuli kalliimmaksi.
Eikä tuosta edes tullut mielestäni kovin kiva. Hautaan sen hetkeksi kaappiin ja katson, jos myöhemmin se alkaa näyttämään paremmalta.
Jatkossa värjään vain Dylonilla.

3 kommenttia:

Piipero kirjoitti...

Harmillista. Mutta kokeilemisen arvoista. Dylon on sitten helpompi ja edullisempi. Pitikö sun pestä kone kertaalleen tyhjänä, jotta puhdistui? Mun mielestä, toi ruskea mekko on ainakin kuvan perusteella on nätti. Älä kovin syvälle kaappiin sitä hautaa. ;)

Mimmi kirjoitti...

Hauskan mallinen mekko, harmi kun väri ei toiminut. Minä olen todennut olevani toivoton värjäämään väristä huolimatta ;D;D

Hilmukka kirjoitti...

Piipero: Meillä on tuollainen päältä täytettävä, niin kävin rummun ulkopuolen läpi kostealla rätillä. Suurin osa lähti siitä, eikä tarvinnut pestä konetta tyhjänä. Eikä mihinkään ollut jäänyt väriä, koska seuraavan kerran pestessä pyykit ei ollut ruskeita. :)

Mimmi: Värjäsin Dylonilla talvitakkini. Vaikka väristä ei tullut sellainen kuin piti, tuli siitä silti hieno ja olen käyttänyt takkia useasti. Harjoittelua vaan ja olen huomannut värjäämisen kanssa, että liika suunnittelu ei ole hyvästä. :D