11.12.2011

Korttelijoulumyyjäiset

Tämä viikonloppu on ollut erittäin jännittävä. Osallistuin kolmen muun luokkatoverini kanssa Wetterhoffin korttelijouluun. Myimme laidasta laitaan erilaisia käsityötuotteita, tauluista kaulakoruihin, kirjoista pussukoihin. Lauantaina ennen myyjäisten alkua räpsäsin muutaman kuvan. Kojusta en voi näyttää teille laajempaa kuvaa, koska niissä näkyy Piiperoinen, enkä ole häneltä kysynyt lupaa kuvien käyttämiseen, joten saatte tyytyä lähiotoksiin pöytämme antimista. Kojuna toimi pieni punainen mökki.
Tunnelma oli vesisateesta, kylmyydestä ja koleudesta huolimatta erittäin lämmin. Kaikille jäi hyvä mieli myyjäisistä ja aloimme henkisesti valmistautua jo ensivuoden myyjäisiin. Eli tämä ei jäänyt tähän.
Ps. Jos koivunlehtituoksupussukat, virkatut pussit tai tärkätyt lumihiutaleet kiinnostavat, laita kommenttiboksiin tilausta tulemaan. ;)

3 kommenttia:

Piipero kirjoitti...

plääh - eka kommentti ei lähtenyt. Yritän uudestaan..
Niin että voit laittaa kyllä sellasen yleiskuvan kojusta vaikka mää siellä näynkin. Kunhan valkkaat sellasen kuvan jossa oon tyrmäävän hyvännäköinen! xD hehjoo..
Kivoja lähikuvia oot saanut uudella kamerallas ja oli kyl mahtis-hauskaa!

maiju kirjoitti...

Näyttipä kivalta. Niin ja ainahan tuo Piipero on tyrmäävän näköinen ;)

Hilmukka kirjoitti...

Piipero: Mikäs tässä kommentoinnissa nyt oikein mahtaa mätätä.. Pitää tsekata tilanne. Mut joo, ajattelin et on ihan kohteliasta olla laittamatta toisen kuvaa tänne. On vaan vaikeuksia nyt valita, mikä niistä sun kuvista olis se paras, ne kun on kaikki niin uskomattoman upeita! ;)

Maiju: Kiitoksia. Kyllähän se :D