13.1.2012

Ihan itte tein kirjoja!

Ennen joulua osallistuin kirjansidonnan perusteet-kurssille. Tänään, kun olen kirjoittanut oppimispäiväkirjaa puhtaaksi ja kuvannut sitä varten kirjani, niin ajattelin samalla esitellä ne täälläkin. Käytin kirjojen kansiin varastosta löytämääni kangasta, vanhaa aikakausilehteä sekä kaavapaperia jostain 20 vuotta vanhasta ompelulehdestä. Lisäksi laitoin yhteen kirjaan kirjanmerkin, joka oli palvellut ennen paidan ripustuslenkkinä. Kaikissa kirjoissa on sivuina tavallinen kopiopaperi, mikä ei valitettavasti kuvista näy.
Kokosidos.
Puolisidos.
Sinkilöity kirja.

Ihan lievästi vain innostuin kirjansidonnasta, ensi viikolla alkaa kirjansidonnan eri menetelmiä-kurssi ja lisäksi myöhemmin keväällä on tiedossa japanilaista kirjansidontaa. Ehkä taidan tehdä niitä myös vapaa-ajallani, tuo uusi tekniikka vaan vei mukanaan.

6 kommenttia:

Jaana L. kirjoitti...

Kivan kirjan oot kyllä saanu aikaseks. Facebookista bongasin tän sun blogin. Osaat kyllä tehä kaikennäköstä kivaa villalangasta! :)

Jaana L. kirjoitti...

Tai siis kirjoja! :D

Mimmi kirjoitti...

Voi vitsi tuo kaava-arkista tehty on hieno... eipä silti kaikkihan nuo on ;D

Hilmukka kirjoitti...

Jaana L.: Kiitti vierailusta ja tervetuloa vaan uudestaan :)

Mimmi: Mä tykkään siitä kans. Uskoisin että tulen päällystämään useammankin kirjan kaavapaperilla, sitä oli melko helppo työstää.

heikku kirjoitti...

Ompa nättejä kirjoja. Olen joskus haaveillut että opettelisin kirjansidonnan, mutta haaveilun asteelle on jäänyt. Varsinkin tuo kaavakirja on ihana!

Hilmukka kirjoitti...

Koulun ansiosta tuonkin taidon opettelin. Mä käyn niin parasta koulua: saan opintotukea kun opettelen uusia käsityötekniikoita, ihanaa! Ei tota ehkä muuten olisi tullut kokeiltua. :)