23.1.2013

Smash!

On aivan pakko esitellä joululahja, minkä sain ystävältäni. En ole ikinä ennen kuullutkaan Smash book:sta, mutta voin vannoa, että tämä oli rakkautta ensisilmäyksellä.
Kirjassa on erilaisia sivuja, joista voi askarrella mieleisensä. Se toimii tavallan päiväkirjana, johon voi laittaa mieleisiään muistoja talteen. Olen täyttänyt kirjaa vähitellen ja olen jäänyt siihen koukkuun. En ole ikinä ollut mikään "himoskräppääjä", mutta tykkään silloin tällöin askarrella ja kirja on täydellinen juuri siihen tarkoitukseen. Olen täyttänyt sivuja lehtileikkeillä, kirjeellä sekä ajatuksilla. Odotan jo innolla sitä, kun kirja on valmis. Kuinka paljon muistoja se saa kantaakaan sisällään!
Täydellinen lahjavinkki askartelijalle, muistelijalle, skräppääjälle tai ihan kenelle vaan, kuka haluaa tallentaa elämän pieniä, litteitä asioita kansien väliin.
Aamuaurinko paistaa ihanasti ikkunoista sisälle. Se vaan samalla näyttää kaikki pölyiset pinnat... Taidan ottaa toisen kupillisen teetä.

5 kommenttia:

Piipero kirjoitti...

Oi jee! Mieletöntä. Oon iloinen ;)

Hilmukka kirjoitti...

Tuo oli kyllä ihan paras lahja ja ansaitsi saada oman postauksen. Kiitos paljon. :)

Annis kirjoitti...

Vau, tällaiseen en ole missään törmännytkään! Hauska idea yhtä kaikki. Mitkä tahot näitä myyvät, olisi kiva päästä selailemaan ja ihmettelemään näitä livenä?

Toivottavasti tämä loputtomalta tuntuva tammikuu alkaisi hellittää otteensa ja tiedossa olisi lisää aurinkoisia päiviä ja energiaa!

Hilmukka kirjoitti...

Itse en ole näitä nähnyt missään kaupoissa. Jos satut Tampereelle, niin Belles näköjään myy näitä, http://www.belles.fi/. Netin kautta pystyy tilaamaan, mutta eihän se ole sama asia. Voi apua, tuollahan on kaikkea smash-oheismateriaalia myös! Kannattaa kysellä paikallisista askarteluliikkeistä. He ainakin osaavat kertoa, mistä lähteä etsimään.

Täällä tuntuu myös, että tammikuu ei lopu sitten ikinä. Mitään ei saa aikaiseksi, väsyttää ja teekin loppuu kaapeista ihan kohta. Tilataanpa yhdessä helmikuulle extraenergiaa.

Jokke kirjoitti...

Ai tuollainen kirja voisi olla kiva, kiitos vinkistä.