16.5.2015

Rätistä asiaa

Löysin kirpparilta halvalla bambulankaa. Olen nyt vapaahetkinä neulonut niistä tiskirättejä. Niitä kun syntyy niin nopeasti.
Nyt niitä on mennyt yhtä nopeasti kuin on valmistunut. Kaksi annoin mummulleni äitienpäivälahjaksi ja seuraavat kaksi on menossa siskolleni. Ensimmäisen pidän itselläni, siitä kun tuli hieman liian pieni.
Jos jossain on tarjouksessa bambulankaa, saa vinkata. Nämä bambut tuntuvat loppuvan kesken!

2 kommenttia:

Annis kirjoitti...

Tiskirätit ovat kyllä aina käteviä. Niitä menee omaankin talouteen (vaikka luulin rättejä olleen jo kylliksi, mutta kyllä niitä etenkin lapsiarjessa menee jatkuvasti pyykkikoneeseen), mutta myös kavereille ja kyläpaikkoihin. Ovat kyllä maailman kätevin pikkuvieminen, etenkin itse tehdyn saippuapalan kaverina :)

Itse olen tykännyt käytössä miltei eniten Novitan Bambu-langasta. Osa ostamistani bambulangoista on muilla merkeillä ollut joko järjettömän jäykkiä (ja rätit täten epäkäytännöllisiä) tai sitten huonoja imukyvyltään.

Hilmukka kirjoitti...

Jep, rätit ovat näppäriä. Niitä on ilo tehdä ja niitä ei koskaan jää omiin nurkkiin pyörimään ylimääräisenä. Tykkään myös Novitan Bambusta, nuo kirpparilta löytämäni kerät ovat juurikin Novitaa. Sopivan ohutta ja ihan mukavaa neulottavaa. Ja käytössä hyviä! :)