8.12.2016

Virkattu verho

Kuistin jälkeen talossamme on pieni eteinen, tarkemmin sanottuna pienet käytävät, joista pääsee eri huoneisiin ja yläkertaan. Eteisen ja kuistin välissä on pieni ikkuna, johon halusin virkata verhon.
Lankavarastosta tarttui koukulle parin vuoden takaiset kässämessulöydöt, Molla Millsin kalalankaa sekä mustaa virkkauslankaa. Virkkasin verhoa niin paljon, kuin kerät riittivät, silitin verhon ja ripustin ikkunaan. Ohjetta tähän ei ole, katsoin netistä erilaisia virkkausohjeita ja yhdistelin niistä omani.
Verhon myötä eteisestäkin tuli hieman kodikkaampi. Metsästän edelleen täydellistä verhokangasta olohuoneeseen. Tiedän jo, millaiset verhot haluan, mutta kangas puuttuu. Hiljaa hyvä tulee.

3 kommenttia:

Annis kirjoitti...

First things first: "Juma, onko tuossa legoversiona Millenium Falcon, onhan?! Ai niin se verho..." :'D

Mutta siis, verho näyttää mainiolta paikoillaan :) (Samoin kuin se MF, jukrat!) Ihana tuo virkkausmalli, mukavan ilmava.

Hilmukka kirjoitti...

Hahhah! Tämän perheen miesväki on hulluna legoihin ja Star Warsiin. Tämä yksilö on tosin kielletty pienemmältä leikeistä, isompi teki sitä yhden päivän. Mä en noista mitään ymmärrä, mutta arvostan suuresti, kun joku osaa :D

Durazella kirjoitti...

Sai. Tästä idean ei tartte ihan ohjeen mukaan mennäkään pitää tehdä verhot mökille en Oo tehnyt verhoa ikinä huh