27.2.2018

Sukkia, sukkia, sukkia, sukkia ja pipo

Olen viime vuoden lopulla ja tämän vuoden alussa tehnyt paljon käsitöitä muille. Kuitenkaan ne eivät ole jostain syystä ennättäneet tänne blogiin asti esittelyyn. Tässä ne nyt tulevat, kootusti kaikki kerralla.
Neuloin ystävälleni pipon tilauksesta. Ohje vanha tuttu ja hyväksi havaittu. Samalla ohjeella tein vähän aikaa sitten pipon Jäbällekin.
Samaiselle ystävälle neuloin joulukuussa Novitan joulukalenterisukat. Näiden tekemisestä nautin todella paljon. Oli ihanaa oppia uusia tekniikoita, odottaa jännityksellä seuraavaa vihjettä ja nauttia neulomisesta. Pieniä vastoinkäymisiä toki tuli, jouduin purkamaan toisen sukan jalkaterän, koska olin vahingossa neulonut sen väärälle puolelle. Jos sukat olisivat tulleet itselleni, olisin antanut olla, mutta lahjaksi en sellaisia olisi kehdannut antaa. Ihanat näistä tuli silti, ehkä vielä joku päivä neulon samanmoiset itsellenikin.
Miesten sukkia tuli myös neulottua hyväntekeväisyyteen. Sini-valko-raidallinen lanka on saatu äidiltä ja kirjavat sukat on neulottu kaksinkertaisella, ohuen ohuella sukkalangalla. Lankakori kiittää pienestä tyhjennyksestä.
Lisäksi neuloin miehen veljelle joululahjojen lisäksi uudet villasukat. Hän kun käyttää villasukkia hyvin paljon, niin on välillä vaihtelua jaloille. Varressa erilaisia jämiä, jalkaosassa yksiväristä Nallea.

Tärkeitä käsitöitä kaikki, toivottavasti ovat päässeet lämmikkeeksi.

2 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Kivoja neulelahjoja! Ovat varmaan päässet näillä pakkasilla päivittäiseen käyttöön :D

Hilmukka kirjoitti...

Uskoisin näin :D