2.3.2008

*I have your arms around me*

Tällä viikolla en ole saanut mitään aikaiseksi. Viime viikonloppuna aloittamani kaulahuivi on puolessa välissä ja haluaisin sen nyt pian alta pois. Vähän tylsä ohje, haluaisin vähän haastetta.

Jos tarkemmin alan miettimään, olen viikonloppuna ollut varsin tehokas. Viikolla en saanut/ pystynyt tekemään mitään käsitöitä, uusi projekti on kahden päivän aikana edistynyt kiitettävästi. Sekin on puolessa välissä. Projektin olen nimennyt "Jämälankojen tehokulutus". Huomasin omistavani paljon punertavia lankoja ja keräsin ne kaikki yhteen läjään. Ja sitten aloin neulomaan tyynyä. Malli on Puikoissa!-kirjasta ja sovelsin sitä vähäsen. Lankana on yksinkertainen seiska veikka ja kaksinkertainen nalle. Valmiin tyynyn mitat tulee olemaan 50 x 50 cm. Tätäkin äitini on ihaillut, ja pyytänyt omakseen. Jopa pyytänyt tekemään tästä itsellensä villapaidan! Siihen en ole suostunut, koska pidän tästä itsekin tosi paljon. Tyynystä tulee todellinen tuunaustyyny, koska napit otan varastosta, sisätyynyn teen vanhasta lakanasta jonka täytän vanusta, mitä minulta löytyy kaapista. Ja langat ovat kaikki vähintään vuoden vanhoja, jotku jopa ehkä kymmenen...

Tässä muuten vielä kuva apupupusta, johon Riihimäen poika valitsi kaikki langat. Viikonlopun olimme taas erossa, mutta näemme parin tunnin kuluttua :).

Tästä päivästä vielä hieman. Sunnuntaisin olen ottanut tavakseni siivota. Välillä vähän tehokkaammin, välillä heikommin. Nyt oli heikkopäivä. Imuri kuitenkin löysi tiensä huoneeseeni ja ajoi pois pahat villakoirat sänkyni alta.

Lisäksi olen fiilistellyt vanhan lempimusiikkini tahdissa. Löysin kasetin, johon olen nauhoittanut sen hetkisiä lempikappaleitani ja voi että kuinka hyvä kasetti se on! Kai jollekin on vielä tuttuja Emilian Big big world ja S.O.A.P ? Aivan ihania kappaleita! Vielä silloin nuorempana englannin kielen taitoni ei ollut hyvä (eikä se kyllä vieläkään ole...) joten sanoja en silloin tajunnut. Nyt kun pitkästä aikaa kuuntelin kappaleet, niin tajusin miten hyvät ne ovat. Toki kasetila löytyi Anssi Kelaa ja Nylon Beatia ja heidän kappaleiden sanat tulivat suustani miettimättä. Vanhat ajat, oi nami :).
Olen innostunut myös eräästä blogista. Olen lukenut kaikki bloggaukset ja tulen vierailemaan näillä sivuilla tiuhaan. Hänen kommenttien määrästä päätellen, että myös muut ovat löytäneet nämä sivut.

Tervetuloa maanantai!

Ei kommentteja: