16.6.2009

Ilman jossia lehmäkin lentäis


Jos olisi lämmintä, olisin uimassa. Jos ei sataisi, olisin pihalla neulomassa. Jos ylipäätään olisi lomaa, istuisin suurimman osan päivästä, söisin jätskiä ja neuloisin. Kuluttaisin mahdollisimman paljon lankavarastoani. Tekisin iänikuisia patalappuja (kuva yhdestä sellaisesta, valmistui viikonloppuna) sekä alottaisin uusia projekteja. Kenties tekisin vanhoja, viittävaille valmiita neuleita loppuun. Ompelisin myöskin, pussukoita, laukkuja, tyynyjä, vaatteita (vaatekärpänen on kutkuttanut valmistujaishamosen valmistutta hyvin usein).

Mutkun kutkun ei oo lomaa. Töitä heinäkuun loppuun. Lisäksi mielessä ei ole pätkän vertaa juhannus, ilma on niin syksyinen.

1 kommentti:

minanja kirjoitti...

Tämä on niin tuttua, itsekin haaveilen koko ajan ylimääräisestä ajasta, jolloin voisi vain keskittyä neulomiseen tai kaikkeen muuhun kivaan. Vaikka olen kotona lähes koko ajan, en silti koskaan ole lomalla. Kotiäitinä sitä on töissä 24/7. Minulla on tosin sen verran helppohoitoinen tyttö, että saan välillä varastettua omia pieniä hetkiä neulomiseen. Toivon, että sinäkin löydät jostain aikaa omiin juttuihisi. Mukavaa ja aurinkoista kesää!! =)