12.3.2010

Aurinkoisia aamukuvia


Olohuoneen lattia on täynnä lehtileikkeitä. Yksi portfolio on melkein valmis. Lehtien leikkaaminen on niin terapeuttista. Sekasotku ei haittaa, koska aurinko paistaa niihin niin kivasti.
Lomaviikonloppu on mennyt täysin sairastellessa. Ainakin on tullut rentouduttua, koska en ole saanut aikaiseksi mitään suurta. Kuvassa vielä keskeneräisenä ollut projekti on kastelua ja pingoitusta vaille valmis. Se odottaa vain sitä, että portfolio valmistuu jotta saan lehtileikkeet siivottua lattialta jotta voin imuroida jotta pääsen levittämään huivin lattialle pingottautumaan. Mutten ota mitään stressiä, nythän on lomaa vielä loppuviikko. :)

Pirtsakkaa perjantaita kaikille! Nauttikaa auringosta.

3 kommenttia:

heli kirjoitti...

Juu ei meillä kyllä jousteta nyt yhtään ja lähinnä alkanu tuntuu et neene varsinkin tekee kaikkensa ettei valmistuttais...ja mun ainakin pissii päättötyö niin pahasti ettei mitään rajaa!!painanu sellasia neliöitä verhoihin ja lakanoihin ja joku mättää joka painokerralla enkä sit millään tajua et mikä ja nyt pakko kelpuuttaa täysin perseestä olevat painannat kun pakko jo alkaa ompelee että saa valmiix työt..harmittaa ja hävettää painojälki mut ei voi mitään ku aika loppuu kesken et näät sitte kyl näyttelyssä mitä tarkotan...

Anonyymi kirjoitti...

Mitähän kivaa sinulla on siinä puikoilla tuloillaan. :)

Parane pian! :)

katri kirjoitti...

Vastavierailulla :)
Kaikkea mukavaa sinullakin täällä blogissasi on :)