14.3.2010

Viimeinen lomapäivä

Viikon loma on nyt lopussa. Flunssa ei ole vieläkään hellittänyt. Kai tästä parannutaan sitten kun arki taas kunnolla alkaa.
Tämä viime postauksessa vielä puikoilla ollut projekti oli pari päivää pingoituksessa ja nyt sain sen otettua pois maton päältä. Siitä tuli kauniimpi kuin osasin odottaa. Toivottavasti ystäväni pitää myös. Päädyin pitkän pohdinnan jälkeen tähän, koska muistelin ystäväni kerran kokeilleen itse kolmiohuivin tekoa, eikä onnistunut. Tämä saa olla hänelle tällainen "vara" huivi niin pitkään, kunnes haluaa taas uudestaan kokeilla kolmiohuivin tekoa. Lankana toimii Nalle, mikä hieman kutittaa paljaalla kaulalla. Mutta huivi on niin iso, että menee takin kauluksien päältäkin.
Huivi on kevyt ja se valmistui nopeasti. Mallineule oli helppo! Ohje täältä. Alhaalla olevassa kuvassa huivin väri on kohdallaan. Miten tänään olikin niin hankalaa saada kuvista kauniita ja oikean värisiä...? Näitä päiviä tulee aina silloin tällöin... Nyt kun ystävän tilaamat säärystimet ja bonushuivi on saatu päätökseen, voin taas keskittyä omien lankavarastojen tyhjentämiseen. Viikonloppuna avoppilassa (siis poikaystävän perheen luona) kului melkein kerällinen Novitan Bambua. Taidan tästä mennä neulomaan ne loppuun.

3 kommenttia:

hillanen kirjoitti...

Hyvännäköinen huivi. :) Kiitos lapaskehuista kovasti. :)

Anonyymi kirjoitti...

Sehän on hieno! Ihana suorastaan! Varmasti ystäväsi tykkää.

Pikaisia paranemisia! Itsellä ei kanssa oikein tahdo hellittää tuo flunssanpoikanen.

Hilmukka kirjoitti...

Kiitoksia kummallekin :).