20.11.2012

Hurahtamisen sietämätön ihanuus

Sain muutaman kuusilankakuvan viime viikonloppuna mukaani, kun oltiin käymässä äitini luona. Ajattelin muutaman kortin tehdä lisää, ihan vain pari.
No nyt on tilanne sitten se, että tilaamani 20 korttipohjaa on loppunut. Olen käyttänyt ne kaikki.
Oho, hups. Pitää laittaa korttipohjiakin tilaukseen samalla, kun tilaa uusia korvakorukoukkuja. Mutta jospa sitä ensin käyttäisi tämän inspiraation noiden messulankojen neulomiseen.
Syy, miksi annan itseni hullaantua ja tehdä paljon kortteja ja korviksia on se, että menen taas koulukavereiden kanssa Wetterhoffin korttelijouluun. Saapi tulla moikkaamaan ja tekemään kojusta löytöjä, niitä on nimittäin pöytä pullollaan. Viime vuoden tunnelmia voi käydä lukemassa täältä.

7 kommenttia:

miia kirjoitti...

Kiva hurahdus! :D Iskisipä itellekin joku hurahdus, melkein mikä vain näpertelyyn liittyvä kelpaisi. Tai on mulle kai neulomishurahdus iskenyt, mutta pitkään aikaan ei ole kortin korttia syntynyt. Aloittamisen vaikeus pitkän tauon jälkeen...

Hilmukka kirjoitti...

Kuulemma olet tehtaillut pipoja vaikka kuinka ja paljon, kyllä sitä voi hurahtamiseksi sanoa! ;) Mut allekirjoitan kyllä tuon, näpertäminen menee niin kausittain. Sitä vaan jostain saa sen piikin, kunpa tietäsin mistä, niin voisin suositella. :)

Anonyymi kirjoitti...

Nää on todella hienoja!! <3

Timanttu kirjoitti...

Tosi kauniita kortteja!

Annis kirjoitti...

Ooh, ovatpas kauniita! Jotenkin sellaisia perinteikkäitä olematta kuitenkaan tylsiä ja niin kovin kauniita!

Itse mietin myös joka vuotisiin Art & Crafts -myyjäisiin osallistumista, kun siellä olin viime vuonnakin, mutta jotenkin ei tosiaan oikein irronnut mitään erikoisempaa tänä vuonna "pakollisten" näpräysten lisäksi, vaikka ensin meinattiin vyyhtiä kasvi/sienivärjätyt villalangat ja viedä ne kavereiden kanssa jaetulle pöydälle. Jäi kuitenkin, kun ollut niin älytön kiire! Ihanaa, että sinulla on ollut aikaa ja innostusta puuhastella, lopputulokset ovat kauniita ja tekeminen terapeuttista :D Parempaa yhdistelmää ei voisi ollakaan!

Anneli kirjoitti...

Voi miten kauniita kortteja. Ja erilaisia. Olet kyllä taitava kortteilija !

ps. kiitos asiallisesta kommentistasi !

Hilmukka kirjoitti...

Eeva: Kiitti, tervetuloa vaan ostoksille. Ootko sä muuten tänä vuonna korttelijoulussa?

Timanttu: Kiitos. :)

Annis: Itsekin hieman epäröin, kun päätettiin mennä tänäkin vuonna myyjäisiin, kun ikinä ei tiedä, onko sitä aikaa sitten kuitenkaan tarpeeksi. Onneksi meitäkin on monta myyjää, ei tarvitse itse omilla tuotteilla koko pöytää täyttää. Tiedän, että toisilla on valtava määrä tuotteita tulossa, joten itse en ole ottanut stressiä myyjäisistä. Teen kun inspiraatio iskee ja Jäbä antaa rauhaa tehdä. :) Tuntuu kyllä hyvältä nämä myyjäiset tähän väliin, on saanut ajatukset välillä ihan muualle kuin kakkavaippoihin ja tissiruokintaan.

Anneli: Kiitos, tää kortteilu on kyllä ihan alkutekijöissään. Onneksi mulla on pro kortintekijä lähipiirissä, jolta on hyvä ottaa ideoita ja vinkkejä. ;) Ja oli ihan pakko kommentoida, tuo ohjeiden kirjoittaminen tuntuu jotenkin niin hassulta ajatukselta...