21.2.2013

Kynät ja vihot esiin!

Olen hengissä. Nyt vaan ei ole mitään valmista ja neuleet tuntuvat tökkivän pahemman kerran. Tekemiset ovat lähinnä painottuneet soseiluihin. Viimeisin uusi aluevaltaus on ollut liharuoat, jotka ovat maistuneet Jäbälle erityisen hyvin. Niistä en tosin postauksia sen enempää viitsi tehdä, ehkä kaikki eivät ymmärrä mössöksi survotun kanafileen ihanuutta.
Mutta onneksi täällä blogimaailmassa on inspiroivia ihmisiä ja heidän haasteitaan. Hupsistarallaa ja Ikomi ovat yhdistäneet voimansa ja järjestävät Muistikirjamaaliskuun. Käykää tutustumassa ja osallistumassa haasteeseen. Toivottavasti sitä haasteen aikana saisin inspiraatiota noihin neuleisiinkin. Tulette siis näkemään paljon muistikirjailua maaliskuussa täällä blogissa.

4 kommenttia:

Liilapöllö kirjoitti...

Eksyin blogiisi ja luin sen samalta istumalta läpi. Tykkään kovasti, jään seuraamaan :)

Hilmukka kirjoitti...

Vau, ihanaa saada tuollaisia kommentteja. Ja tervetuloa lukijaksi! :)

Annis kirjoitti...

Ooh, kuulostaa mielenkiintoiselta! Minä olen se tällä(kin) saralla about yleislahjaton, joten en saa yleensä aikaiseksi kuin hyviä aikeita (noin neljän vuoden takainen matka esimerkiksi odottaa sitä, että saisin aikaiseksi tehdä valokuvakansion siitä skräppäilemällä...). Jäänkin siis mielenkiinnolla odottamaan!

Mitenkä teillä on muutoin sujunut ja miten voi Jäbä? Soseilut ilmeisimmin sujuvat ainakin vauhdikkaasti ja kasvu on ilmeisimmin hyvällä mallilla, ainakin päätellen pieniksi jäävistä vaatekappaleista :D Toivottavasti on mennyt muutenkin hyvin, meillä tuli näkyviin pari päivää sitten ensimmäinen hampaankärki ja samaan aikaan öisin ilmestyi muutama ikävä itkulla alkava sähellyskohtaus. Toivomme, että ne ovat ohimenevää laatua ja liittyisivät vain tähän hammasepisodiin.
Mukavan talvisia päiviä siis sinne suunnalle!

Hilmukka kirjoitti...

En voi sanoa, että itsekään kovin paljon tiedän askartelusta ja skräppäämisestä, mutta onneksi eräs ystävä on hieman tutustuttanut minua paperiaskartelun maailmaan. Saas nähdä, mitä tästä tulee, innostus ainakin on kova! :)

Jäbä voi hyvin. Tuntuu, että nyt lihaan siirtymisen jälkeen on kasvanut pituutta hirveästi. Eli soseet maistuvat. Hampaita on tullut alas kaksi tässä helmikuun aikana, onneksi ilman sen suurempia ärtyisyyksiä. Nyt vaan on taas rohinaa hengityksessä, mitä oli joulunakin. Ilmeisesti on saanut saman pöpön, mitä isänsä nyt sairastaa. Mutta pääosin hyvin on mennyt kaikki. Kovaa tahtia kierii selältä vatsalleen ja nostaa peppua ylös, muttei vielä eteenpäin pääse. On tuollaista haaveilijasorttia. ;)

Toivottavasti Tiitin olo helpottuu ja hampaat eivät enää tekisi kovin kauaa kiusaa. Tuollainen on rankkaa koko perheelle. Voimia ja aurinkoa sinne! :)