24.3.2014

Työpöytäni...

...näyttää tältä.
Ja juuri nyt pitäisi askarrella pari synttärikorttia.

Harjoittelusta alkoi tänään viimeinen viikko. On tämä ollut uskomaton rutistus. Tuntuu kuitenkin hyvältä, että yksi iso opintojakso on kohta takana ja opintopisteet kilahtavat ihan pian tilille. Vaikka tämä alkukevät on imenyt minusta voimat joskus jopa kokonaan ja työpöytä on kaaoksen vallassa, on haikeaa jättää niin ihana harjoittelupaikka taakse. Palataan asiaan, kunhan elämä tästä vähän rauhoittuu ja saan nuo kortit, pari ompelujuttua ja sukkia valmiiksi.

3 kommenttia:

Annis kirjoitti...

Minulla työpöydällä on lisäksi vielä lista, josta pitää ruksia tehtyjä hommia pois alta sitä mukaa kun ennättää :P Ei vaan mitenkään kerkeä aina tehdä kaikkea ja sitten pöydälle kasaantuukin jo keskeneräisiä asioita ja projekteja ajelehtimaan.

Tsemppiä siis rutistuksiin ja toivottavasti pian helpottaa kiirekausi :)

Mimmi kirjoitti...

Jestas... kuin sullon noin siisti :D :D mulla pursuu keskeneräsiä ja tekemättömiä :D (lapset laittaa kaikki korjattavat yhteen läjään ja minä omat toiseen läjään) ohhoh :D

Hilmukka kirjoitti...

Annis: Itsekin olen kova tekemään listoja. Ne auttavat hieman hallitsemaan pään sisäistä kaaosta, vaikka työpöytä olisi millainen tahansa.

Mimmi: Siisteydestä voidaan olla montaa mieltä. :D Mutta kiva kuulla, ettei tämä ole ihan toivoton tilanne. Olin vain juuri järjestänyt saumurin, ompelukoneen ja läppärin pöydälle kun tuli tarve tehdä pari korttia. Ja siihen ei oikein tilaa enää riittänyt.