17.4.2014

Jäbän askarteluja

Pääsiäinen kolkuttelee ovella. Meillä ei ole moneen vuoteen ollut minkäänlaisia pääsiäiskoristeita kotia koristamassa ja pääosin ollaan oltu jossain muualla pääsiäispyhät. Päiväkotiarki kuitenkin muistutti, että niin joo, nythän on se keltaisten tipujen ja rairuohon aika pitkän viikonlopun lisäksi ja tällä viikolla on kotiin tuotu niin koristeltuja pääsiäisruohopurkkeja kuin pahvitipuja.
Tämä äiti tunsi suunnatonta ylpeyttä, kun Jäbä eilen kantoi askartelemansa tipun päiväkodista kotiin. "Se on ihan itse levittänyt tuohon liimat"... Hellyyttävää, ei voi muuta sanoa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meillä koululainen teki samanlaisen tipun :D ja sellasen kauroista ja sukkahousuista tehdyn pääsiäisnoidan. Aika hienoja oli!! :) -Taru-

Hilmukka kirjoitti...

-Taru-: Taitaa tuollainen tipu olla nyt trendinä tänä pääsiäisenä. :D Ota niistä kuvat ja näytä mulle kun tullaan käymään, tahtoo nähdä kummipojan askartelut. ;)

Liilapöllö kirjoitti...

Tuollainen tipu on kyllä mahti hieno :)

Hilmukka kirjoitti...

Liilapöllö: Niin on. Musta nuo päiväkotiaskartelut vaatii jo melkoista nerokkuutta, kun melkein tyhjästä pitää keksiä kauteen sopivia askarteluja. :)