21.3.2013

Buzzador-kampanja: Valio Onni-puurot

Olen Buzzador, mikä tarkoittaa sitä, että saan joskus sähköpostiini  kutsuja kampanjoihin testailemaan erilaisia tuotteita. Lisää Buzzadorista voit lukea täältä. Kaikkiin kampanjoihin en ole päässyt mukaan, mutta nyt onni suosi, ihan kirjaimellisestikin.
Pääsin mukaan testailemaan Valio Onni-puuroja. Puurot ja vellit on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta ja ne on kehitetty yhdessä lastenlääkäreiden kanssa. Ne säilyvät huoneenlämmössä ja ovat heti käyttövalmiita. Niitä voi siis tarjota joko sellaisenaan tai lämmitettynä. Lue lisää www.valio.fi/onni.
Jäbän kanssa testailtiin vain puuroja, koska hän ei ole vellejä aikaisemmin paljoa syönyt. Ensimmäiseksi on pakko kehua pakkauksia, ne ovat kauniit ja selkeät. Myös Jäbän mielestä pakkaus oli hieno ja pakkohan sitä oli päästä heti maistamaan.
Jäbä on aina ollut kaikkiruokainen, eivätkä puurot tehneet tähän poikkeusta. Kaikki maistuivat hyviltä. Ensimmäisellä kerralla tosin parin lusikallisen jälkeen Jäbän mielestä oli paljon hauskempaa sylkeä vadelmapuurot ruokalapulle. Onneksi puurot säilyvät vähän aikaa jääkaapissa avattuna, joten puuroa ei tarvinnut heittää hukkaan.
Olen kokeillut puuroja niin aamu-, ilta- kuin välipalaksi. Joskus ne ovat korvanneet reissussa myös lounaan tai päivällisen. Pahviset pakkaukset on todella helppo ottaa mukaan hoitolaukkuun ns. hätävararuuaksi. Puuroja on maisteltu niin ystävän luona kuin kahvilassakin. Jos lautasta ei ole saatavilla, puuroa on helppo myös kaataa suoraan lusikkaan.

Uskoisin, että tulemme käyttämään puuroja jatkossakin. Aamu- ja iltapuuroa se tuskin korvaa, mutta välipalana reissussa se on aivan ehdoton. Lapsiperhe tarvitsee välillä helppoja ratkaisuja.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oi mitä kuvia... Ihana! <3