25.3.2013

Muistikirjamaaliskuu part10

Sivu 23: Kerää tälle sivulle tietynvärisiä asioita.
Sivu 24: Kerää tälle sivulle pääsiäiskarkkien kääreitä. Eipä ole tullut syötyä paljon pääsiäiskarkkeja...
Sivu 25: Tulosta oheinen kuva tarvitsemassasi koossa tai kirjoita lista omin kätösin ja rastita niistä tähän päivääsi liittyvät asiat. (Pakko sanoa, että lasken vaunukävelyn kuntoiluksi. Varsinkin kun päällä on liikaa vaatetta ja hiki tulee pelkästä ajatuksesta.)


5 kommenttia:

Mama Elf kirjoitti...

Ihana tuo musta-valkokokoelma! ja kamalasti on hankalia tilanteita ihmisten listoilla. Taidan olla onnekas tänään kun sellaista ei ole minun listallani!

Hilmukka kirjoitti...

Noihin hankaliin tilanteisiin törmää kun rattaiden kanssa liikkuu. Ovet ja suuret kynnykset ovat melkoinen yhdistelmä. Mutta onneksi tilanteita oli tänään vain yksi ja siitäkin selvisin!

Seinien Kertomaa kirjoitti...

Kiva kun kävit meidän blogissa :) Mekin seuraillaan sun blogia :P
Kiva ollut tuo muistikirjamaaliskuu seurata, itse en olisi ikinä saanut paria sivua enempää aikaan...
-Heli

Annis kirjoitti...

Muistikirjamaaliskuu on kyllä jatkunut edelleenkin huikean hauskana ja mielenkiintoisena, kiitos siis siitä!

Minähän en juuri mitään liikuntaa nykyisin enää edes harrastaisi, jos ei kantoliinakävelyitä/vaunulenkkejä laskettaisi kuntoiluksi :D Vaunuilua etenkin kun tulee tehtyä vain silloin, kun lähden ihan reippaan mittaiselle kävelylle lähiympäristöön teitä pitkin.

Ja värjäykset olivat muuten hauskat :) Kätevää kierrätystä tosiaan!

Hilmukka kirjoitti...

Seinien kertomaa: Kiva kuulla. :)

Annis: Sama täällä, ei sitä muuta liikuntaa tule harrastettua kuin vaunukävelyitä. Tosin itselläni ei ole tullut hiki reippaasta vauhdista vaan liiallisesta vaatekerroksesta ja jäisillä teillä liukastellusta. Miksi sitä ei osaa ikinä pukeutua tuohon säähän...

Koin suuren ahaa-elämyksen, kun tajusin että voin värjätä noita vaatteita. Tulee oikeasti käytettyä enemmän vaatteita ja kun lahjoitukset loppuvat, voi ostaa ne rumimmat yksilöt kirpparilta halpaan hintaan. Olen värjännyt neljä vuotta sitten (piti tarkistaa blogista, kyllä siitä on jo neljä vuotta!) talvitakkini, joka on edelleen tehokäytössä. Ja olin jo antamassa sitä eteenpäin. Kyllä värjäys kannattaa aina. :D