30.7.2012

Taas näitä pieniä...

Uusin Novita Syksy12-lehti kolahti postiluukusta perjantaina ja useiden selailujen jälkeen päädyin neulomaan lehden ohjeen mukaisen pikkupipon korvineen. Villatakista oli jäänyt hieman Maija-lankoja käyttämättä, joten päätin tehdä raidallisen version. Jotenkin mallin yksinkertaisuus ja yltiösöpöt korvat houkuttivat neulomaan villapipon, vaikka sille ei nyt ihan heti käyttöä olekaan. Kaiken lisäksi olin juuri hetkeä ennen ajatellut, kuinkakohan monta pipoa ja myssykkää vauva tarvitsee, meillä kun on eripaksuisia pipoja jo varmaan lähemmäs kymmenen (kaikki lahjoituksena saatuja!).
Muodottomana varapäänä toimii taas huippuvauvamalli Sulo!
Viikonloppuna neuloin myös pari tiskirättiä lisää. Lankana käytin nyt hieman paksumpaa bambua ja pitää varmaan toinen ottaa omaan käyttöön, jotta saa tuntuman paksummista räteistä. Testin jälkeen voinkin lahjoittaa toisen eteenpäin. Ostin kaksi kerää ja nyt nekin on molemmat neulottu.
Ikomi pyysi hetki sitten listoja, joita hän voi julkaista blogissaan lomansa aikana. Listahirmuna osallistuin tietenkin ja tänään huomasin, että listani on julkaistu. Pääset lukemaan sen tästä. Teen kaikista asioista listoja, pääosin tekemättömistä koulutehtävistä, mutta nyt päätin tehdä listan kivemmasta aiheesta. Tällaisia julkaisukelpoisia listoja voisi alkaa harrastamaan enemmänkin, haastetta oli nimittäin erittäin hauska tehdä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa olla poika tulossa, kun olet tehnyt niin paljon poikamaisilla väreillä pipoja,nuttuja,vaippoja :)
Hienoja ovat:)

Hilmukka kirjoitti...

Ei kyllä ollut sukupuoli tiedossa etukäteen. Värit ovat lähinnä miellyttäneet omaa silmääni. :)