12.4.2009

Mulle toi ja toi... toikin olis kiva!

Ikinä, ikinä, siis IKINÄ ei saisi mennä nettikauppojen ihmeelliseen maailmaan keskellä yötä! En ole koskaan ennen netistä, saati postimyynnistä ostanut mitään ja nyt eksyin H & M:n sivuille. Voi luoja; tuo voisi olla kiva, miltäköhän näyttäisin tuossa -periaatteella laitoin toivellistaan (onneksi siihen, etten ostoskoriin!) 140 euron arvosta vaatteita (sis. postikulut). Huomenna katson niitä uusin silmin ja jos aivot ovat edelleen samaa mieltä vaatteiden ihanuudesta, taidan kokeilla tilausta.

Onko kenelläkään muulla kokemuksia ylipäätään nettikaupoista noin vaatteiden suhteen? Onko kokotaulukot oikeassa, vai ilmestyykö paketista liian pieniä/suuria vaatteita?

2 kommenttia:

minanja kirjoitti...

Heips! Minä olen kyllä usein (miehen mielestä liiankin usein) tilannut netistä vaatteita, esim. juuri H&M:ltä ja olen kyllä ollut tyytyväinen. Koot on aina olleet oikein, mitä nyt joskus olen kuvitellut mahtuvani pienempään kokoon kuin mitä oikeasti olen, mutta vika on siis ollut minun päässäni. Minusta on kivempi sovitella vaatteita rauhassa kotona kuin jossain hikisessä sovituskopissa. En ole koskaan mitään joutunut palauttamaan, mutta sekään ei tietääkseni ole kovin vaikeaa.

Suvi kirjoitti...

Minäkin oon usein tilannut ja hyviä vaatteita oon saanut. Koot pitävät ainakin useimmiten paikkaansa ja jos ei niin helposti saa palautettua ne. Ohjeet on niissä lappusissa ja ilmaiseksi saa suurimpaan osaan nettikaupoista palauttaa. :) Suosittelen tilaamista ja niitä tosiaan on kivempi rauhassa sovittaa kotona kuin sovituskopissa. T.5 lapsen äiti (tämäkin muuten taitaa olla suuri syy, miksi tilaan paljon netin kautta vaatteita ja muutakin... :D )