2.9.2011

Hopeasavi

Olen joskus kuullut puhuttavan hopeasavesta, mutta materiaali oli minulle täysin vieras. Kuluneella viikolla pääsin kokeilemaan hopeasaven työstämistä iltakurssin merkeissä ja voin sanoa, että kivaa oli! Seura oli mitä mahtavin ja hopeasaven erilaiset mahdollisuudet saivat itseni innostumaan materiaalista. Sitä oli niin helppo työstää ja se taipui moneen muotoon. Jokainen kurssilla ollut teki uskomattoman upeita töitä, persoonallisia ja tekijänsä näköisiä.
Sormus oli kurssimme aiheena, joten sellainen tuli tehtyä. Leveä, yksinkertainen ja hieman rosoinen. Mietin pitkään, minkä tekstin haluan sormukseeni painaa ja lopulta päädyin edesmenneen isäni lempinimeen. Minusta sormuksesta tuli aikas hauska. Se sopii täydellisesti sormeeni ja tuntuu, että tulen pitämään sormusta sormessani erittäin usein. Tykkään!
Ylijäämäpaloilla tein muotista kaksi erikokoista kukkaa, joihin liitin lenkit. En vielä tiedä, mitä niistä tulee. Korvikset, rannekoru, kaulakoru... Aika näyttää.

Käykää ihmeessä tutustumassa sivuihin: www.hopeasavi.fi Galleriasta löytyy oman sormukseni lisäksi kurssilla muita tehtyjä koruja.

5 kommenttia:

Mimmiliinukka kirjoitti...

Hienoja olet tehny. Minä kuulin tuosta hopeasavesta joku aika sitten ja nyt kun näin tuon niin olis kyl hieno testata...

maiju kirjoitti...

Oli meillä tosi kivaa. Itsekin tykkäsin kyllä aikaan saannoksistamme ;)

Hilmukka kirjoitti...

Mimmi: Suosittelen tutustumaan noihin Hopeasavi-sivuille ja varaamaan kaveriporukalla ajan kurssille. Kurssimaksu oli 70 euroa, johon sisältyi 10 grammaa hopeasavea. Tykkäsin todella paljon!

maiju: Samaa mieltä, oli tosi kivaa! :)

Tarkku kirjoitti...

No johan tekemäsi työt ovat kauniita! Otsolassa järjestetään myös hopeasavikurssi ja olen varapaikalla nro 5 - en sitten taatusti pääse tänäkään syksynä kurssille :( Kevätkaudella uusi yritys, kenties silloin voisi onnistua opiskeleminen.

Hilmukka kirjoitti...

Hopeasavi tuntuu olevan nyt kaikkien huulilla. Ihan käsittämätön suosio. Mut pidän peukkuja, että keväällä onnistaisi!