28.2.2012

Raitaraitaraitaraita

Koulu on vaatinut osansa jaksamisestani. Näin ollen olen tarvinnut aivotonta neulottavaa. En halua kuitenkaan tehdä mitään täysin turhaa, mille en tiedä jo käyttötarkoitusta, joten puikoilta on tipahtanut niin pari villasukkia kuin yksi pikkuinen villapuserokin.
Onko olemassa parempaa kiitosta kuin se, että ihminen, kenelle olet tehnyt villasukat lahjaksi, pyytää toisia? Kyseinen herra oli niin ihastunut ohuisiin villasukkiin, että halusi töihin toisen parin. Tottahan toki sellaiset väkersin koulun luennoilla. Lankana oli kesällä ostamani Viking Vilma, tumman ja vaalean harmaana. Vilma on saman paksuista kuin Nalle, mutta jotenkin paljon pehmeämpää ja kivempaa neulottavaa. Pitää ehkä ensi reissulla ostaa enemmän sitä varastoon Tapion lankakaupasta.
Toinen aivot narikkaan-neule on tässä. Vauvan villapaita varastosta löytämistäni Woolista sekä edellisen villatakin jämälangasta. Hieman synkeä paidasta tuli, mutta lämmin ja pehmoinen hän silti on. Tämän saajan pitää tosin kasvaa vielä hieman, tuli nimittäin melko reilun kokoinen. Taitaa mennä vasta ensi talveen tämän käyttö, mutta ainahan niitä villapaitoja tarvitsee.
Lisäksi tämä villapaita oli osa projektiani: taas olen yhden kirjan lähempänä tavoitetta!

Ei kommentteja: