11.7.2013

Kasa kantapäitä

Heinäkuu antaa parastaan ja minä innostuin neulomaan villasukkia. Kokoja on kolmekasista neljäneloseen ja lankana on käytetty paksuja ja ohuen ohuita lankoja laatikoiden uumenista.
Joulu on ollut ajatuksissa niin lahjoja kuin myyjäistuotteita silmällä pitäen. Lisäksi olen virkkaillut erilaisia kokeiluja, mutta niistä enemmän loppuvuodesta.

6 kommenttia:

Heikku kirjoitti...

Ompas herkkuja! Huomasin keväällä, että minulla yhtä paria lukuunottamatta kaikissa villasukissa on reikiä tai nukkaa niin paljon, että luulisi että ei ole omavarainen villasukkien suhteen. Vaan en ole saanut tehtyä asialle mitään.. vielä. Ja apua, kohta on syksy!

Liilapöllö kirjoitti...

Ihanan värisiä :)

miia kirjoitti...

Ihania sävyjä sukissa, nam! :)

Hilmukka kirjoitti...

heikku: Kuulostaa niin tutulta. Onneksi äitini pitää minut villasukissa, muuten itselläni oli taatusti sama ongelma koko ajan. :)

Liilapöllö: Kiitti, lankavarasto vaan alkaa olla melko tyhjillään villasukkalangoista.

miia: Tykkään kans ite, varsinkin kun ne on tuossa kasassa.

Annis kirjoitti...

Kasassa ovat kyllä ihana kokonaisuus, eihän noita raaski antaa eteenpäin kun ovat porukassa niin kuvauksellisen näköisiä :D Ihania villasukkia olet kyllä tehnyt!

Minulla taas alkaa olla ylitarjontaa villasukista ja tuttavapiirikin alkaa olla sukitettuna. Mies ei ihan ymmärtänyt, kun selitin joku kerta, että pitäähän sitä olla erikseen minullakin sisävillasukat kotikäyttöön, ohuet pitsisukat hienostelevampiin tarkoituksiin, unisukat pehmoisesta langasta (eikä näitä sotketa kävelemällä pitkin asuntoa) ja paksut saapassukat sitten kun maastossa tulee kuljettua... Meinasinkin, että syksyllä kun muutamme, hankin eteiseen sukkakorin. Siitä voivat sitten vieraatkin napata heti sisään tullessaan parin sukkia jalkoja lämmittämään. Sinnehän sitten pitääkin neuloa valikoimaa pienempi- ja isompijalkaisille. Mies varmaan ilahtuu. Pitäisiköhän sitä alkaa hiljakseen lahjoitella noita johonkin keräyksiin tms? :D

Ja kurjia kelejä on pukannut, ei ole kiva käydä tiitin kanssa pihalla kun pitää toinen raukka pukea sadeasuun kokonaan. Toivottavasti teillä on paremmat säät!

Hilmukka kirjoitti...

Heippa Annis!

Onneksi minä en ole vielä sukittanut omaa lähipiiriä, nimittäin sukantekovimma ei ota laantuakseen. Joskus mietin, että tekisi mieli tehdä sukkia, mutten tiedä, kenelle. Tuo sukkakori eteisessä kuulostaa älyttömän hyvälle idealle. Sukat eivät kuitenkaan loppupeleissä vie paljoa tilaa (vertaa esim villapaitoihin, niitä ei noin vain heitellä koreihin) joten niitä voi aina tehdä yhden jos toisenkin parin lisää. ;)