2.9.2013

Se o syssy ny!

Elämme muutosten aikaa. Meidän nykyinen koti on täyttynyt hiljalleen pahvilaatikoilla ja hyllyt ovat olleet tyhjillään koriste-esineistä jo hyvän tovin. Eilen kävimme katsomassa kaikessa rauhassa uutta kotiamme. Listasimme tarvittavia asioita, tärkeimpinä keittiön pöytä ja valaisimet. Tänään menemme kierrätysmyymälään katsomaan sen tarjontaa. Uudessa kodissa ikkunoiden määrä tuplaantuu, joten uudet verhot pääsevät ompelukoneen alle heti, kun löydän täydelliset kankaat. Verhonipsujakin tarvitsee ostaa, edelliset asukkaat olivat vieneet vanhat mukanaan.
Muutosta tulee myös opiskelujeni osalta. Jatkan opiskeluja vuoden tauon jälkeen ja pää pitäisi saada kytkettyä yhteen pieneen projektiin nimeltään opinnäytetyö. Syksyn olen siis opiskeleva kotiäiti ja tammikuussa Jäbällä alkaa päivähoito. Lähetin hakemuksen tänään.
Ihan pieniä muutoksia siis tulossa. Mutta olen innoissani ja otan asian kerrallaan. Villasukkien neulominen pitää pääni järjestyksessä. Siksi hautaudun nyt sohvannurkkaan hetkeksi ja neulon muutaman kerroksen. Miesten sukka kaipaa pariaan.

4 kommenttia:

miia kirjoitti...

Oi, onnea jännittävien kuvioiden keskelle!

Emma kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin ja opintoihin :)

Annis kirjoitti...

Kovasti on teilläkin tohinaa ja muutosta! Onpas kiva, että pääsitte tosiaan jo muuttamaan, paljonhan siinä on tosiaan työtä kaikkien pikkuasioiden kanssa. Itse ostin juuri makuuhuoneeseen reissusta verhot, kun sain kunnon paksua ja kaunista kangasta juuri oikeassa värissä vain 6 eurolla metri :) Kun nyt joku vielä ne ompelisi... :D Onnea siis teillekin uuteen kotiin, toivottavasti muuttuu vieras asunto pian oman tuntuiseksi ja turvapaikaksi :)

Meillä pitäisi tytön mennä päivähoitoon näillä näkymin marraskuussa, että saan tilauksessa vuoden lopulle olevan paikkatietoanalyysin tehtyä valmiiksi asti. Hurjan jännittävää ja haikeaa ja vähän ahdistavaakin! ("Nyt se varmaan kasvaa kieroon ja itkee päivät hoitopaikan rappusilla vanhempiensa julmuuden tähden")

Hilmukka kirjoitti...

miia: Kiitos. :)

Emma: Kiitti, tällaiselle arjen tasaisuutta rakastavalle tässä on muutosta kerrakseen.

Annis: Ensimmäinen yö uudessa kodissa on nyt vietetty ja vielä pitäisi mennä siivoamaan paikkoja vanhaan osoitteeseen. Viikon päästä meillä pitäisi olla kädessä vain yhden asunnon avaimet. Onneksi tässä on tällainen parin viikon siirtymisaika, ei olisi tullut mitään jos pitäisi yhden viikonlopun aikana muuttaa kaikki.

On kyllä ollut hyvä löytö tuo kangas! Ompele ne verhot pian ja tee blogiin postaus niin pääsen näkemään ne. ;) Tuollaisia löytöjä on mahtavaa tehdä. Kirpparit tulee kierrettyä vielä tarkemmin ja tarjouskorit tongittua vielä huolellisemmin siinä toivossa, jos jotain kivaa löytyisi uuteen kotiin.

Ja tuosta päivähoitoasiasta... Ihan samanlaisia ajatuksia itsellänikin on! "Ei alle 3-vuotias pärjää millään päivähoidossa, varsinkaan kunnallisessa, isommat tallovat sen alleen eikä päiväkodin tädit ehdi lohduttamaan tarpeen tullen." Voi huoh.