10.8.2014

Eräät 2-vuotisjuhlat

En ole tehnyt oikeastaan mitään käsitöitä. Silti tuntuu, että koko ajan olen tekemässä jotakin. Jäbä aloitti pitkän kesäloman jälkeen päiväkodin viikko sitten ja minä olen orientoitunut opinnäytetyöhön sekä töiden takia kuunnellut lastenlauluja sekä suunnitellut jumppakuvioita. Ensi viikolla aloitan työt opintojeni ohella, mikä tuo oman jännityksensä ja stressinsä arkeemme. Mutta viikon päästä ollaan taas viisaampia, kun kaikki on lähtenyt käyntiin. Nyt eletään tällaisessa odottavassa tilassa.
Tähän viikonloppuun on kuitenkin kuulunut juhlimista. Jäbä täytti perjantaina 2 vuotta! Viime viikonloppuja juhlimme mummulassa synttäreitä autokakun voimin ja eilen vietimme ihanan päivän kotona synttärivieraiden sekä vohvelikasan seurassa. Pitkien välimatkojen vuoksi olemme todenneet hyväksi viettää synttäreitä kahdessa osoitteessa ja onhan se kivaa päästä juhlimaan kahtena viikonloppuna näinkin suurta juhlaa.
Kiitos kaikki ihanat, jotka teitte Jäbän synttärit mahdolliseksi. Autoja rakastava poika oli koko päivän haltioissaan ja vielä ennen iltapuuroa oli pakko päästä leikkimään hetkeksi parkkihallilla. Tuntuu hyvältä tietää, että meillä on ympärillämme näin paljon rakkaita ihmisiä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vieläkin vähän kaihertaa vohvelikestien väliin jääminen..hmph..
MUTTA, oli silti ihana nähdä pitkästä aikaa.

-katri-

Annis kirjoitti...

Onnea sinne Jäbälle hurjasti! Se on kyllä hurjan tärkeää ja jotenkin helpottavaa, kun tajuaa ja näkee, miten paljon lapsen ympärillä on niitä rakkaita, avuliaita ja tärkeitä ihmisiä. Että lapsi ei ole käytännössä yksin koskaan ja saa aina apua fiksuilta ja välittäviltä aikuisilta :)

Me juuri pohdimme millaisissa meiningeissä ja tarjoiluilla meillä synttärit ensi vkl vietetään, saas nähdä mihin tämä äiti taipuu :P

Hilmukka kirjoitti...

-katri-: Oli tosiaan ihana nähdä. Pidetään privaattivohvelikestit sitten kun tuut tänne ;)

Annis: Tuo on kyllä totta. Oon aina sanonut, ettei lapsella voi olla koskaan liikaa välittäviä aikuisia ympärillään. Jotenkin synttäreiden aikaan ajatus konkretisoituu, kun näkee kaikki rakkaat yhdessä juhlimassa lapsen tärkeää päivää.

Suosittelen mahdollisimman helppoa ratkaisua. Vohvelit olivat meillä menestys, niin helppoja ettei tarvinnut stressata tarjoiluista hetkeäkään. Välillä on mukava päästää itsensä helpolla. :)