11.12.2014

Tuotteita myyjäisiin

Perinteiset korttelijoulumyyjäiset ovat tulevana viikonloppuna. Virkkasin niihin jo aikaisemmin syksyllä patalappuja ja nyt olen ottanut pientä loppukiriä tuotteiden teon suhteen. Keräsin kaikki materiaalit, mitä olin vuoden aikana ostanut juuri myyjäisiä ajatellen ja laitoin Jouluradion soimaan. Vanhojakin tuotteita toki löytyy muutamia, mutta tässä nämä uusimmat askartelut.
Olin ostanut kirppikseltä kullanvärisiä taulunkehyksiä. Maalasin ne mustalla akryylivärillä ja liimasin taustapahviin vanhan sanomalehden näköistä kukkapaperia. Lisäsin myös pitsiä ja pienenpieniä nappeja. Taulut sopivat koristeeksi ihan sellaisinaan, mutta itse olin ajatellut, että pitseihin voi ripustaa roikkumaan vaikka korvakorut. Kaunista ja käytännöllistä.
Sain äidiltäni hänen vanhoja joulukortteja, mitkä ovat jääneet syystä tai toisesta käyttämättä ja veivät vain tilaa laatikossa. Leikkasin korteista ympyröitä, virkkasin reunuksen ja liimasin puuhelmen ripustuslenkkiin. Näitä oli tosi mukava tehdä, voi vaikka laittaa joululahjapaketin päälle tuomaan persoonallisuutta paketointiin.
Lisäksi löysin varastosta puisia enkeleitä. Maalasin ne luonnonvalkoisella akryylimaalilla tasaisen värisiksi ja piirsin viivoja ja pilkkuja niihin. Lisäsin näihinkin puuhelmen ripustuslenkkiin, koska helmet näyttivät niin kivoilta korttikoristeissa.

Tervetuloa siis Wetterhoffin korttelijouluun 13.-14.12!

Ei kommentteja: