21.2.2016

#muitaihaniatyyny #helmikuunneulehaaste

En voi uskoa, että tein tämän. Ja vielä parissa viikossa!
Innostuin Muita ihania -blogin sukista, ihastelin toisten tekemiä sukkia ja odotin innolla uutta vihjettä. Jostain syystä en vain itse lähtenyt neulomiseen mukaan. Kun kuulin, että seuraavaksi neulotaan tyynyä, olin heti puikot tanassa odottamassa ensimmäistä vihjettä. Aivan mielettömän hyvä idea.
Jos olisin nähnyt koko ohjeen kerralla, en varmasti olisi uskaltanut lähteä mukaan neulomaan. Kirjoneuleet ovat epäonnistuneet itselläni kerta toisensa jälkeen, mutta halu oppia tekniikka on ollut aina kova. Vihjeitä paljastui sopivassa tahdissa ja uuden vihjeen odottaminen oli jännittävää. Neulominen oli suorastaan hauskaa!
Eilen ostin sisälle ison sisätyynyn ja ompelin tyynyn kiinni. Ja siitä tuli ihana! Lankoja jäi vielä vaikka kuinka paljon kassin pohjalle, joten alotin jo uuden tyynyn neulomisen. Tosin tasaraidalla mennään tämän kerran.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

HieNO!! Ite lähdin tekeen niitä Muita Ihania-sukkia. Homma jämähti kun olis pitäny opetella uudenlainen kantapää.. -katri-

Hilmukka kirjoitti...

Eiks ookki! Mut onhan niihin sukkiin tehty myös ns. tavallisia kantapäitä ja ihan hyvältä nekin on näyttänyt. Toivottavasti sukat valmistuvat, ne on ollut niin hienoa kaikilla. :)