31.7.2017

Kesällä valmistuineita

Tyhjensin tuossa alkukesästä lankakoriani 1,3 kiloa. Virkkasin aina niin pitkään kuin lankaa riitti, kahta, kolmea tai jossain välissä neljääkin lankaa samaan aikaan, muistaakseni seiskan koukulla.
Tänään vasta sain aikaiseksi kiinnittää madon sille paikalle kuin sen olin suunnitellutkin, pinnasängyn reunoille. Typy on oppinut ryömimään, eikä yölläkään olla paikoillaan. Siksi pinnasängyn reunapehmusteelle oli tarvetta, ettei pää ja kantapäät kolhisi koko ajan pinnoihin.
Kesä, lapset ja puutarha on pitänyt ajatuksen muualla kuin blogissa, mutta ennätin tuossa neuloa parit villasukatkin. Toiset naisten kokoa, toiset miesten. Kuvaustilanne ei tosin ollut rauhallisimmasta päästä, mutta tällaista tämä elämä täällä tällä hetkellä on.

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hieno pinnasänkymato Typylle ^_^
Kiva tuhota varastoituja lankoja tollaseen tarpeelliseen ja kivaan.
Ja hyvännäköset sukkasetkin. Kuvan ottohetki kuvastaa aidoimmillaan sun elämää - ja se on ihana asia :D

Hilmukka kirjoitti...

Oi kun kiva kuulla. Vaikka matoon upposi kivasti (rumia) lankoja, lanka-arkku on edelleen täynnä. En ymmärrä, miten se voi olla mahdollista...

Sukkien kuvaaminen oli kyllä melkoista, Typy ehti olohuoneesta pikkumakkariin niin nopeasti, että tuo oli ensimmäinen ja viimeinen kuva noista sukkapareista :D

Emma kirjoitti...

Ihana pinnasuoja, miks en aikanaan tajunnut tuollaista tehdä???!

Hilmukka kirjoitti...

Oi kiitos. Itsekin ajattelin ensin ommella sen, leikkasin paloja valmiiksi, kirjailinkin niihin kuvioita. Mutta jotenkin se ei vaan toiminut. Tuo on kyllä ollut toimiva, toivottavasti pinnasängyn reunojen suojaamisen jälkeen se saa vielä jatkoaikaa matomatalana, kun täytän sen :)