6.11.2008

Väliaikatietoja

Elossa ollaan täälläkin, vaikka mitään ei olekaan kuulunut vähään aikaan. Joulustressi on iskenyt jo etukäteen ja koulussa on miljoona ja yks hommaa mitä pitäisi ennen joulua saada valmiiksi. Kotonakin on jouluprojekteja jos jonkin näköisiä levällään. Isoin juttu mikä nyt on kesken, on tuolinpäälliset. Niistä enemmän, kun he suvaitsevat valmistua.

Tänään pidän vapaapäivän. Koulussa hermot menivät ompelukoneeseen niin totaalisesti etten voi kuvitellakaan enää tänään istuvani ompelukoneen edessä. Parempi vaan löhöillä ja syödä Domino-keksejä tämä päivä, stressin keskellä tämä on yllättävän kivaa.

Kummipojalle (jolla on jo kaikkea, eikä yhtään ylimääräistä tilaa) tein sitten tällaisen. Käytössä on kumpikin, yöpaita ja -pussi :).


Nyt Ifoloriin tilaamaan kuvia. Olen pidemmän aikaa harkinnut tilaavani oikeat kuvat töistäni mitä olen tehnyt, mutta en ole saanut aikaiseksi tilata niitä. Voisin liimailla niitä kansioon, ja muistaisin paremmin mitä on tullut tehtyä.

Kolmemetrisestä kaulahuivista, kämmekkäistä, joululahjoista sun muusta tilpehööristä tulee kuvia, kunhan kameran laturi latautuu ja pääsen taas koneen ääreen.

Ei kommentteja: