13.9.2009

Ärrinmurrin

Havahduin tänään siihen, että nyt on jo melkein kaksi viikkoa syyskuuta kulunut. Mihin se kaksi viikkoa on voinut mennä? Minä, raukka parka elän vielä elokuuta. Koulu on alkanut ja sen myötä hirvittävä stressi. En osaa vielä asennoitua kouluun oikein. Otan kaikesta stressin. Kuukauden loman jälkeen on tuhottoman vaikea päästä takaisin koulurytmiin. Ja on vaikeaa suhtautua siihen, että vapaa-ajallakin joutuu tekemään kouluhommia ja läksyjä. Kesätöissä tottui siihen, että työpäivät olivat tietyn mittaisia ja kun ovesta pääsit ulos, ei tavinnut miettiä työasioita eikä tarvinnut tehdä mistään mitään taustatyötä. Nyt pitäisi suunnitella omaa hopsia, etsiä erilaisia papereita, käydä tutustumassa eri paikkoihin, tulostella monisteita koulua varten.. Huh. Mutta yksi asia on nyt viimein saatu pois päiväjärjestyksestä; minulla on täällä netti! Kaikkilla tunneilla opettajat ihmettelivät, kun en ollut käynyt katsomassa sähköpostiani, en ollut vieraillut moodlessa ja mitä kaikkia muita ihme tietotekniikka-asioita olisi pitänyt käydä tutkimassa. Mutta viimein se on nyt täällä, ihka oma netti. Viimein!

Jottei tämä postaus kokonaan menisi itsesurkutteluun, tässä muutamia kuvia omasta kodistani: Ainut lankakerä, mikä on täällä. Kaikki muut ovat vielä kotikotona.. Ensi viikonloppuna pitääkin korjata tämä vääryys ja tuoda tänne enemmän lankoja, ohjeita sekä puikkoja ja koukkuja. Huomasin, että olenhan minä täällä jotain saanut tehtyäkin: makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen suorat sivuverhot. Kuvassa olohuoneen tapaukset.
Kuvat ovat täysin randomeja. Napsin vain muutamia sieltä täältä. Huomasin kuvia katsellessani, mikä tekee minun kodistani kodin: suuret määrät vanhoja, rakkaita lasipurkkeja sekä varastollinen lankaa. Langat puuttuvat vielä, jospa niiden kotiuduttamisen jälkeen tämä alkaisi tuntua omalta kodilta.

2 kommenttia:

Vilma kirjoitti...

KOhtalotoveri täällä hei! :) Mäkin olen vielä ihan kesämielellä, ja syyskuu on pian kokonaan ohi. Ja silti tuntuu, etten ole ehtinyt saada mitään aikaiseksi. Höh. Oiskohan lokakuu sitten parempi tässä suhteessa? :)

Hilmukka kirjoitti...

Kiva kuulla, sentään joku muukin :). Tajusin tänään, että eihän jouluunkaan ole enää kuin kolme kuukautta. Hui, mihin aika oikeesti menee...