28.9.2009

Pieniä, tärkeitä asioita

Mitään suurta on turha tältä postaukselta odottaa. Tämä maanantai on ollut pitkä, tosin mitään virallista en ole saanut valmiiksi. Inhottaa, kun pakollisia hommia on niin paljon ja kaikki on kesken. Lisäksi kaikki pitäisi saada pian valmiiksi. Huoh...

Viikonloppuna juhlitaan kummipoikani 3 v ja isosiskoni 23 v synttäreitä. Siskoni saa tuon valkoisen nallen ja Jimppuli ruskean. Ruskea on tehty vähän paksummasta langasta ja siksi on vähän isompi. Löysin lentokonenapin varastosta, pitäähän nallessa nyt jotain poikamaista olla. Kummatkin ovat vähän sinnepäin tehtyjä, ruttania mutta rakkaudella tehtyjä. Lisäksi kummipoika saa vähän vaatekertaa, oli päässyt kuulemma collegehousut ja yöpaidat loppumaan. Siskoni saa vain nallen, eihän nyt köyhällä opiskelijalla varaa ole ylimäärin ;). Pahoitteluni kuvan huonosta laadusta. Ei sille mitään voi, kun syksy pukkaa päälle ja luonnonvalo vähenee vähenemistään joka päivä. Ihanaa, syksy. Tykkään syksystä.

2 kommenttia:

hillanen kirjoitti...

Voi mitä pikku nalleja :) Tulin vastavierailulle, kiitos pannulappukehuista! Englanniksi neulominen/virkkaaminen onnistuu kyllä varmasti, kunhan vain selvittää itselleen googlen/youtuben avulla kaikki käsitteet (tai niin minä ainakin sen olen tehnyt:)

Riikka kirjoitti...

Söpöjä nalleja! =) Varmasti ovat mieluisia, kun on itse väkerrettyjä!