15.3.2010

Mitä sitä tekisi...


Eilen illalla valmistuivat bambuisesta jämäkerästä kaksi erilaista tiskirättiä. En ole vielä kokeillut käytännössä, mutta kehuja bambu tiskiräteissä on saanut. Odotukset ovat korkealla. Lankavarastoni keventyi 50 grammalla.
Lisäksi illalla iski ihan hillitön himo vain tehdä jotakin, tuhlata lankaa. Muistin kauan aikaa sitten aloittamani patalapun, johon valitsin rumimmat langat mitä varastostani löytyi. Aloitin tätä jo ennen joulua, joskus junamatkalla. Eilen illalla virkkasin loppuun ja tämä on taas sarjassamme näitä rumapatalappuja. Mutta niitä uskaltaa reilusti käyttää, eikä haittaa vaikka menisi millaiseen kuntoon tahansa. Nyt olisi taas mieli tehdä jotain. Mutta ei millään keksi mitä!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kerros millaisia nuo bambutiskirätit olivat. :) Oon miettiny kas tuollaisten tekemistä, ku niihin törmää melkein joka toisessa blogissa. :) Eli täyttikö siis odotukset? :)

Hilmukka kirjoitti...

Tiskirätit toimivat! Super imukykyinen ja poisti hellalta epämääräisen lian ilman pesuainetta. Vaatii itselle tosin hieman totuttelua. :D