7.9.2010

Se o syssy ny!

Ihanaa, syksy! Syksyn tulon huomaa aivan kaikessa. Tuntuu, että neuleetkin sujahtavat puikoilta tuosta vain, kesällä kun se oli sellaista takomista.

Yhdessä illassa valmistui pipo virkaten. Tosin en tiedä mitä mieltä myssykästä olen, malli on toki kaunis, muttei sovi oikein omaan päähäni. Pipo on tosi raskas, malli söi lankaa ihan tuhottomasti! Viime talvena käytin aina harmaata peruspipoani, mikä on ihan paras pipo ikinä! Eräs tuttavani huomasi myös the piponi ja halusi oitis itselleenkin samanlaisen. Mustaa lankaa oli varastossa, joten tämä saapi kelvata. Suunnitteilla olisi raidallinen pipo samalla mallilla, vähänkö siitä tulisi hieno. Puikoilta on myös luiskahtanut pois kesän projektini: "äkkiä tuo ruma lanka varastosta pois pitää olla helppo muttei liian helppo" -huivi, mikä ei meinannut tulla koskaan valmiiksi. Lankaa kului reilu 200 grammaa ja olen onnellinen kun sain sen pois puikoilta. Lanka oli jotain kirppislankaa, 100% villaa, kaksinkertaisena. Viime postauksessa mainitsemani "ruutupaidoista tilkkupeitoksi" -projekti on jo päässyt hyvään vauhtiin. Eilen leikkasin hihat, tänään silitin ne. Tämä projekti vaatii hieman kärsivällisyyttä, haluan tehdä kaiken ajallaan. Tietynlaista terapiaa tämäkin.

3 kommenttia:

minanja kirjoitti...

Neulominen ei kyllä kesällä innosta yhtään, mutta kas kummaa kun illat pimenee ja ilmat kylmenee sitä löytää ittensä yhä useammin sohvan nurkasta puikkoja heiluttamasta. Kumma vaan, että täällä suunnassa ei tunnu ikinä tulevan mitään valmista. Piirrän kyllä rastin seinään kun saan jotain valmiiksi ja esittelyyn blogiini. Siihen asti voin nautiskella ja inspiroitua sinun (ja muidenkin) upeista luomuksista..=)
Mukavaa syksyä sinulle! =)
p.s. Virkkasin joskus kaverilleni luultavasti samalla ohjeella tuollaisen hatun ja siitä tuli myös ihan hurjan raskas, niska vääränä sitä sai kantaa, mutta eipähän ainakaan tuuli vie..=P

Riikka kirjoitti...

Hyvän näkösiä lakkeja ja huivi! =)

Hilmukka kirjoitti...

minanja: Tuntuu että kypärää pitäisi päässä kun tuon myssykän laittaa päähänsä. Pitää keksiä kenelle päänkolhijalle sen voi antaa lahjaksi.

Riikka: Voi kiitos. :)