30.12.2010

Kiitos kuluneesta vuodesta!

Vuosi on melkein lopuillaan ja on aika katsastaa mitä sitä loppuvuonna tulikaan tehtyä. Joululahjojen esittelyn teen hieman myöhemmin, koska kuvaaminen unohtui ennen joulua. Mutta vaikka luulin, etten saa mitään jouluksi tehtyä, sain kolme lahjaa kasaan. Mutta niistä siis tuonnempana.
Ennen joulua tein itselleni joulumekon. Löysin kirpputorilta parilla eurolla pyöreän pöytäliinan, joka oli aivan priimakunnossa. Ei muuta kuin keskelle reikä ja resorit kiinni ja se oli siinä. Hieman arvioin ympärysmittani liian suureksi, joten hameen kanssa piti pitää vyötä, ettei se kokonaan tipahtaisi. Mutta jouluksi tuo hame oli nappivalinta, sai syödä itsensä moneen kertaan ähkyyn, eikä vaatteet kiristäneet missään vaiheessa.
Sain joululahjaksi kilon valkoista virkkauslankaa. Olen jo aloittanut virkkaamaan yhtä pitsiliinaa. Kuka tietää, mitä siitäkin tulee, mutta aloitettu on jo. Uutena vuotena on tarkoitus viettää siskoni kihlajaisia. Tein parille yhteisen lapasen, josta tuli hieman kotikutoisen näköinen. Sovelsin lapasen alusta loppuun itse ja sen on näköinenkin. Mutta ajatus on tärkein, eikös vaan... Toivottavasti uusi vuosi antaa enemmän aikaa tehdä juuri niitä asioita, mitä itse haluaa ja olisi mukava saada blogiinkin useammin päivityksiä. Lupauksia en pysty tekemään, mutta sanotaan vaikka näin, että ajatuksissa tämä blogi on joka päivä.

Ei muuta kuin hyvää uutta vuotta kaikille tasapuolisesti! Paukutellaan niitä raketteja sitten varoen ja valppain mielin!

3 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Onpas näpsäkkä hame! Ja tosi hauska idea tuo lapanen =) Oikein passeli kihlaparille.

Pia - Piipero kirjoitti...

Ai noin hieno jouluhame!!! Mieletön. Ja niin ihanan söpsökkä on kuva ja kuvattavan liikehdintä! Huippuu Hilmis! <3 Niistä mun pöytäliinoista tulee toivottavasti myös oikein ilostuttavat hamoset!

Hilmukka kirjoitti...

Pia: Kyllä niistä tulee, vähällä vaivalla niissä onnistuu.

Kiitoksia paljon molemmille :)