29.11.2012

Apupupupupupupu

Autoin vähän joulupukkia. Uskallan nämä täällä näyttää jo nyt, koska tiedän, etteivät lahjansaajat lue tätä blogia eivätkä osaa odottaa joulua sen enempää.
Jäbä innostui niin paljon vanhasta apupupusta, jonka olin tehnyt isälleni kauan aikaa sitten, joten oli pakko tehdä Jäbälle oma. Toinen pupu jatkaa matkaa toiseen perheeseen.
Pehmeitä paketteja heti ensimmäisestä joulusta lähtien... Tulen olemaan niin tylsä äiti kuin olla ja voi.

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Voi kun ihania pupusia :)

natsku- kirjoitti...

Oi ihania pupuja!
Mullakin on tällainen ohje(en tiedä onko täysin sama, mutta samannäköinen pupu on kuvassa:)) jossain, mutta enpä oo vielä testannu :)

Hilmukka kirjoitti...

Anneli: Tuli kyllä aika symppiksiä. :)

natsku-: Ohjeen apupupuun olen ottanut täältä: http://yle.fi/vintti/yle.fi/kirppis/files/kirppis/apupupu.pdf Linkistä löytyy myös pupun syntyhistoriaa. Itse en ole yhtäkään pupua antanut SPR:lle, mutta ajattelin pupujen ilahduttavan myös lähipiiriä.

natsku- kirjoitti...

Joo on sama ohje. :)
Täytyy koittaa joskus. :)

miia kirjoitti...

Apua! Apupupu! Meiän Lumi-Kukka sanoi pupua pienempänä apuksi ja meiän lemmikkipupu sai nimen Apu. :D Tulostin ohjeen talteen, josko vaikka joskus koklaisi tehdä omalle ipanalle oman Apupupun. :)

Hilmukka kirjoitti...

miia: Lumi-Kukka tarvii sit ehdottomasti oman apupupun! Toi on todella helppo tehdä ja ohjeet on yksinkertaiset. Mut jos ei onnistu, niin ainahan voi pyytää kummitustätiä tekemään sellaisen. ;)