4.11.2012

Cooleri

Viikonloppuna juhlittiin 18v synttäreitä. Ostettiin hänelle 1 litran lonkerotölkki hetken mielijohteesta ja tottakai lahjaan piti saada jotain itsetehtyä mukaan. Yhdessä illassa valmistui sukanvarsi, joka piti tölkin kylmänä. Nopeasti kuva aikaansaannoksesta ja sitten pitikin lähteä jo juhlimaan.
Kiva pieni välipala. Ei mikään ihmeellinen, mutta vaati kuitenkin oman postauksensa.

2 kommenttia:

Annis kirjoitti...

Pienet työthän ovat juuri mukavimpia, kun saa yleensä tehdä tai kokeilla jotakin kivaa, joko uutta mallia, pintaa, väriyhdistelmää... Mutta sitten vastaavasti työn saa nopeasti valmiiksi, eikä siihen ennätä kyllästyä :)

Mitenkä teillä on arki sujunut pojan kanssa? Toivottavasti olette flunssilta säästyneet!

Hilmukka kirjoitti...

Pienet työt tuntuu nyt todella mukavilta. Ne eivät jää ikuisuusprojekteiksi ja ne voi jättää kesken jos tulee akuutti imetyksen tai vaipanvaihdon tarve. :)

Meillä on sujunut tosi hyvin. Jäbä on nukkunut nyt kolme kokonaista yötä ilman yösyöttöjä ja päivisin jutellaan, naureskellaan ja nukutaan pieniä päikkäreitä. Kuukausi sitten oli pientä tukkoisuutta koko perheellä, muttei mitään pahempaa. Huomenna tosin Jäbä saa 3 kk neuvolassa rokotteet ja itse jännitän, miten se tulee onnistumaan. Onko teillä ollut flunssaa siellä päin?