29.4.2013

Tehoviikko

Olin viime viikon kotiapulaisena kotikotona ja Jäbän päikkäreiden aikaan pääsin askartelemaan oikein urakalla kortteja lauantain myyjäisiin. Niitä syntyi melkoinen pino, toivottavasti löytävät onnelisen kodin.
Perhosia lähti lentoon useampi.
Iltaisin telkkaria katsoessa virkkasin muutaman parin korviksiakin. Tällä kertaa laitoin kevään kunniaksi kukkakoukut.
Vielä on hieman pakkaamista ja pahvittamista myyjäisiä varten, mutta innolla odottelen tulevaa viikonloppua. Ja vappukin päätti tulla tähän väliin. Miten tämä aika vaan rientää niin vauhdilla...

2 kommenttia:

Annis kirjoitti...

Minulla alkaa puolet postauksistani nykyisin tuolla viimeisellä lauseellasi. "Mihin oikein viime viikko hävisi? Miten aika menee niin nopeasti?"

Hurja tehdas ollut sinulla päällä, toivottavasti myyjäiset menivät hyvin :) Ainakin tuotteiden ulkonäkö on niin vetävä, että luulisi kaupan käyneen :)

Hilmukka kirjoitti...

Myyjäiset tosiaan olivat ja menivät. Porukkaa olisi toki saanut olla enemmänkin liikkeellä, mutta moni asiakas ihasteli korttivalikoimaa pitkän aikaa. Oli kiva olla pitkästä aikaa koululla ja nähdä kavereita. :)

Nyt on ollut melko tyhjä olo, kun ennen olen käyttänyt monet vapaahetket myyjäistuotteiden tekoon. Nyt kun olisi taas lupa tehdä just sitä mitä huvittaa, niin pää lyö tyhjää. Olenkin nyt laittanut auringosta saamani energian kotimme perusteelliseen siivoukseen. Kevät saa minussa jonkun duracelpupu-vaihteen päälle... :D