10.10.2013

Kuin uudet tuolit

Keittiöaihe jatkuu. Löysimme edullisesti kierrätysmyymälästä keittiöömme pöydän ja hintaan sisältyi kolme tuolia. Niiden pääliset olivat vähän rähjäiset ja yhteen oli ilmeisesti kaatunut jotain nestettä. Onneksi olen ollut kaukaa viisas (hah!) ja painanut erilaisia kankaita ammattikoulussa opiskellessani.
Kangas on vähän paksumpaa joten se kestää kulutusta. Ja jos käy vahinko ja tuolin päälle tipahtaa jotain (mikä on erittäin todennäköistä lapsiperheessä), päälinen on helppo vaihtaa uudelleen. Tuota kangasta nimittäin on. Taas saatiin vähän uutta ilmettä keittiöön opiskelevan kotiäidin budjetilla.

4 kommenttia:

miia kirjoitti...

Tuli kyllä ihan erinäköiset noista tuoleista, kivaa kangasta! :)

Pia - Piipero kirjoitti...

Aiva hemmeti hianot! Tykkään tosi kovaa. Varsinki tost budjettiin sopimisesta. :)

Liilapöllö kirjoitti...

Mahtavat :) ja sopii hyvin tuohon kappa kankaaseen.

Hilmukka kirjoitti...

miia: Kiitti. Tuosta kankaasta tuli mieleen monta vuotta vain yksi inhottava opettaja, kenen kurssilla sen tein, mutta nyt osaan jo katsoa tuota vain kankaana. Kannatti antaa sille aikaa, tykkään hirveästi. :)

Piipero: Kiitti. :) Ihmeen paljon sitä pystyy sisustamaan jo olemassa olevilla asioilla, varsinkin kun budjetti on tiukka. Nim. harkitsen ompelevani Jäbän huoneen verhot jämäkankaista.

Liilapöllö: Yllättävän hyvin sopii kyllä verhot ja tuolit yhteen, vaikka ovatkin vähän eri tyyliä. Aina kannattaa siis kokeilla. :)