11.10.2013

Voihan vihaiset linnut!

Viime viikonloppuna vietettiin kummipoikani 7 v -synttäreitä. Ja mikäköhän oli synttärikakun aihe? No tietenkin Angry Birds. Netti on täynnä vihaisilla linnuilla koristeltuja kakkuja ja nyt aion minäkin lisätä tänne yhden lisää. Inspiraatiota saimme Piipadoon huikean hienosta kakusta, josta teimme oman versiomme.
Äidilläni ja minulla oli hauskaa tehdessämme kakkua ja synttärisankari piti kakusta hirveästi. Hän teki jopa itse omat vihaiset lintusta ja otti koristeet kotiinkin.
En ole ennen tehnyt marsipaanista koristeita, mutta tämän jälkeen uskallan kokeilla niitä vielä uudestaan. Jäbän 2 v -synttäreitä odotellessa...

7 kommenttia:

piipadoo kirjoitti...

Huikea meno näyttää olevan linnuilla ja possuilla. Ja tosi mahtavaa, että päivänsankari pääsi osallistumaan.

-Paula

miia kirjoitti...

Vautsi kuinka hieno! :) Oli varmasti mieleinen synttärisankarille!

Mimmiliinukka kirjoitti...

Jösses, miten hieno.... minä en kyllä saa marsipaanista noin pieniä tehtyä...

Annis kirjoitti...

Aika mainio kakkuhan tuosta syntyi :) Meilläkin tiiti tykkää vihaisista linnuista, tosin lähinnä vain siitä pirteästä alkutunnarista, jonka tahtiin on kiva tanssia.

Ihania muuten nuo kankaat, mitä olet aiemmin painanut! Tykkään hurjasti noista printeistä ja miten ne tuntuvat tosiaan antavan kokonaan aivan uuden fiiliksen noille huonekaluille ja tiloille.

Miten teillä on syksy lähtenyt käyntiin? Joko jäbällä on hurja vauhti päällänsä?

Hilmukka kirjoitti...

piipadoo: Päivänsankari oli jopa tarkempi lintujen yksityiskohdista, mitä itse olin. En ole ennen tajunnutkaan, kuinka kivaa on muovata marsipaania.

miia: Kiitti. Ja kyllä oli mieluinen, naama vain loisti kun näki kakun ekaa kertaa. :)

Mimmi: Se oli yllättävän helppoa ja nopeaa, kun nuo linnut ja possut ovat kuitenkin melko simppeleitä.

Annis: Kiitti. Musta tuntuu, että kaikki lapset tykkäävät noista vihaisista linnuista, itse lähinnä ihmettelen, miten ne voivat vieläkin olla niin suosittuja.

Meillä on syksy lähtenyt käyntiin kiireisenä. Opiskelut aloitettu ja kotiäidin ja opiskelijan yhteen liittäminen on todella haastavaa. Onneksi on ymmärtävät ja kannustavat opettajat. Vielä kun saisi oman motivaation kohdilleen. Jäbä käveli eilen muutaman askeleen ilman tukea, joten eiköhän hänkin jo pian lähde liikkeelle vauhdilla. :)

Inka kirjoitti...

Huippu kakku! Mulla ei ikinä riittäisi kärsivällisyys ;)

Hilmukka kirjoitti...

Kiitti! Tuota oli hauska tehdä äidin kanssa. En ehkä yksin lähtisi piipertämään. :)