19.4.2014

Arkikuvahaaste

Naamakirjan puolella on kiertänyt jo pitkään arkikuvahaaste. Siinä on tarkoitus ottaa viisi kuvaa omasta arjesta. Samaisen haasteen sain minäkin, mutta päätin toteuttaa sen omalla tavallani. Olen napannut tässä muutamana päivänä arjestani kuvia ja päätin julkaista ne kaikki kerralla täällä blogin puolella.
 Auringon lasku eräänä iltana. On ihanaa asua näin korkealla.
Miksi nuo housut eivät vain ota valmistuakseen...
Jos jollain on matalaa ja leveää hyllykköä, mihin sopisi Jäbän lelut, niin ottaisin ilomielin vastaan. Ennen sen oikean löytymistä lelut yritetään änkeä koreihin.
Yhtenä päivänä innostuin pesemään ja pakkaamaan kaikki talvivaatteet varastoon. Eihän sitä lunta nyt enää sovi tulla.
Kävin "shoppailulla" sängynaluslaatikoilla ja taas on Jäbällä vaatteita. Housupino näyttää aika matalalta paitapinoon verrattuna, asialle pitäisi tehdä jotain (ks 2. kuva).

Tässä viisi kuvaa arjestani. Kuvatkaa te muutkin arkeanne ja laittakaa jakoon, niitä on kiva katsella.

4 kommenttia:

Annis kirjoitti...

Nämä ovat kyllä olleet hauskoja nämä arkikuvatukset, joihin on tullut törmättyä :) Ja todellakin, on kyllä upeat maisemat teidän kämpältänne!

Ihania joululahjapaketteja olit myös saanut aloitettua, milloinkohan sitä oppisi itse olemaan yhtä ajoissa? :D Veikkaan, että siellä väännän uunisaippuaa vuorokautta ennen lahjanantotilaisuutta sitten kuitenkin...

Hilmukka kirjoitti...

Opinnäytetyön vastapainona on hyvä olla jokin aivoton neule iltaisin käsissä. Ja näitä nyt aina tarvitaan niin onhan se hyvä olla ajoissa. :) Luulen kyllä, että täällä tehdään joululahjoja myös viimetipassa, vaikka osa onkin hyvissä ajoin valmiina.

Nuo arkikuvat ovat kyllä olleet ihan hauskoja. Ja niitä oli hauska kuvatakin, suosittelen! :)

Pia - Piipero kirjoitti...

Aivan ihania arkikuvia. Erityisesti tykkään housukuvasta. Hih. ^_^ Kyllä ne siitä sitten, ajallaan. Kivalla tavalla toteutit arkikuvahaasteen. Mä sain haasteen toisenkin kerran, ja taidan toteuttaa sen matkimalla sua, eli blogissa. :D

Hilmukka kirjoitti...

Joo toteuta vaan uusiks! Arkikuvia on kiva katsella. :) Ja blogimaailmassa tällainen samanlainen pyörii kans, pitää vaan haastaa aina joka päivä uusi bloggaaja mukaan.