29.4.2014

Vaatteita värjäykseen!

Tuossa arkikuvahaasteessa kerroin, että kävin shoppailulla sängynaluslaatikoilla. Muutamia hempeitä ja tahraisiakin vaatteita laatikosta löytyi, joten päätin laittaa yhtenä päivänä pesukoneen värjäyspuuhiin. Värjäyshän ei ole paras mahdollinen keino peittää tahroja, koska ikinä ei tiedä, peittyykö tahra värin alle vai voimistuuko tahra entisestään, mutta päätin kokeilla.
Pesukoneeseen oliivinvihreä väripurkki ja odottelemaan. Vähän ehkä tunkkainen väri minun makuuni, mutta kun vaatteisiin yhdistää kirkkaita värejä niin eiköhän nuokin vaatekappaleet tule käyttöön. Erityisesti tykkään noista paidoista, missä painettu kuva säilyi lähes muuttumattomana.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja tuli! :) -Taru-

Pia - Piipero kirjoitti...

Tosi hauskasti onnistui. Mitenkä tahrat peittyi? Mä kyllä tykkään tästä sävystä, mutta ymmärrän mitä tarkotat. Eiköhän sekin silti oransseilla sammareilla tai pitkiksillä korjaannu! ;)

Hilmukka kirjoitti...

-Taru-: Kiitti, kyllä noita kelpaa käyttää. Milloin sä kokeilet tuota värjäystä? :)

Piipero: Tuon tumman värin ansiosta tahrat peittyivät hyvin, ei ainakaan omaan silmään osunut enää niin pahasti kuin ennen värjäystä. Onneksi Jäbällä on noita kirkkaitakin vaatteita, tulee kivoja yhdistelmiä. :)