23.5.2014

Rintintintintintitintitin

Tänään huomasin leikkaavani kankaita t-paitaa varten. Ja nyt illalla huomasin että herranjestas, sehän on nyt valmis.
Kyllä siihen melkoisen monta aivopierua sai mahdutettua, mutten anna niiden haitata. Onhan se nyt suloinen, omin käsin tehty omalle Jäbälle. Ja siinä on merkit ja kokolaput ja kaikki.

Eihän sitä vaatteita ikinä opi ompelemaan, jos ei harjoittele. Ja nyt tämä likka meinaa harjoitella urakalla! Sellainen kipinä tehdä vaatteita että oksat pois (ja Jäbällä pieni aukko vaatekaapissa t-paitojen suhteen). Nuo merkit ovat todella vanhat, mutta kokolaput tilasin vähän aikaa sitten (mutten enää muista, että mistä...).

4 kommenttia:

Annis kirjoitti...

Voi miten kaunis! Ja tuo kangas, tuota kelpuuttaisin vaikka heti tiitinkin pääälle. Ja itsenikin kyllä, ettei sen puoleen. Ihanat värit ja kuviot :) Ulkopuolisena paidasta ei kyllä huomaa mitään mokia, minusta on todella tyylikkään ja siistin näköinen tämä. Kelpaa kyllä nyt kohdata helteet tuo päällä :)

Emma kirjoitti...

Onpa söpö kuosi!

santra kirjoitti...

Ihana paita, kangas tosi kiva, mistähän sitä löytäis?

Hilmukka kirjoitti...

Annis: Voi kiitos. Tuo kangas on kyllä herkku, onneksi sitä jäi vielä niin saan tehtyä Jäbälle tuosta vielä jotain lisää. Paita sai hirveästi kehuja, kun oli ekan kerran päällä yksillä synttärikemuilla, joten pakkohan näitä on tehtailla lisää. :)

Emma: Kiitos, tykkään myös. :)

santra: Kiitos. Itse ostin tuota ihan Eurokankaasta pakasta alkuvuodesta, joten luulisin, että sieltä vielä löytyy.