28.10.2014

Joulumyyjäisiin patalappuja

Näin ensimmäiset joulukalenterit kauppojen hyllyllä lokakuun alussa. Ei vielä, marraskuussa vasta. Kuitenkin olen itse ollut joulumielellä jo koko lokakuun. Vaikka kiirettä riittää, halusin lähteä vielä mukaan joulumyyjäisiin, joissa olen ollut aikaisemminkin (linkki linkki linkki).
Siivosin lankavarastojani (Jäbän suurella avustuksella) ja otin sieltä muutaman vanhan kerän lankakoriini näkösälle. Kauaa heidän ei tarvinnut korista huudella kun kaivoin virkkuukoukun esiin ja lähdin virkkaamaan patalappuja.
Ensiksi otin kaksi isoa lankakerää, mitkä näyttivät puretulta langalta. Kerän sisältä paljastuikin langan alkuperä. Ihania tuollaiset yllätykset. Lisäksi virkkasin loput pellavasekoitelankani patalapuiksi ja lopuksi koristelin jokaisen kirjotulla sydämellä.
Eli myyjäistuotteiden valmistaminen on jo aloitettu ja samalla tuli myllättyä koko lankavarasto. Mä niin tykkään tästä ajasta, vaikka mielestäni joulukalenterien paikka ei ihan vielä hyllyssä olisikaan.

2 kommenttia:

Annis kirjoitti...

Vitsit, sinullahan on hyvä tehdas käynnissä! Ja ovatpa muuten nättejä :) Minun pitäisi vähän joulujuttuja askarrella ja hommat vaan seisovat pölyttyen hissukseen. Kyllä minäkin vielä!

Ja voi. Vaikka oma lapsi on about saman ikäinen, on ihan häkellyttävän pysäyttävää, kun näkee teidän Jäbän pitkästä aikaa kunnolla kuvassa. Sehän on niin iso! Ei enää ollenkaan vauva tai pieni taaperokaan, vaan ihan oikea isompi lapsi! Jössestä :D

Hilmukka kirjoitti...

Tehdas on päässyt oikein kunnolla vauhtiin ja toivottavasti pian löytyy aikaa blogillekin.

Lähipiiriin on syntynyt vauvoja, eikä sitä enää edes muista, kuinka pieni Jäbä on pari vuotta sitten ollut. Aika menee niin nopeasti, pitää vaan yrittää pysyä perässä. :)