27.1.2015

AUTO

Neuloin Jäbälle paidan. Ohje on hyvin yksinkertainen peruspaita vanhasta Novita-lehdestä. Auton kuvan kirjoin silmukoita jäljentäen. Varastosta löytyi Miami-lankaa, josta olen aikaisemminkin neulonut lapselle paidan. Lanka on sopivan paksuista eikä tasan kutita puuvillaisuutensa ansiosta.
Ajattelin, että neulon tätä vähitellen ja valitsin astetta liian ison koon. Tämä valmistui kuitenkin todella nopeasti äänikirjoja kuunnellen ja nyt tämä saa odottaa ensi syksyä. Ihana tästä tuli pojankin mielestä: tämä roikkui henkarissa ja kun Jäbä näki paidan, piti se saada heti päälle. Taitoin hihoja kaksinkerroin ja ehdotin pitkin iltaa, että joko nyt voitaisiin laittaa se odottamaan aikaa parempaa, niin Jäbä vaan ilmoitti ettei halua luopua paidasta. Autot ovat tällä hetkellä se kovin juttu, edelleen.

4 kommenttia:

Annis kirjoitti...

No ei siistejä juttuja voi jättää kaappiin odottamaan! Nehän voivat vaikka kadota yön selkään tai tehdä muita erikoisia temppuja. Hihat voi aina taitella rullalle ja pitkä helma voi valua vaikka polvissa, mutta päälle sen saa kyllä :P Ihana poika, ihana paita :)

Meillä kova juttu ovat Isot Autot. Niin kuin linja-autot, traktorit ja kaivinkoneet. Niitä bongaillaan kadulla ja huudetaan innoissaan, kun osuvat kohdalle. Tänään en meinannut saada tytyä hoitopaikan ovesta sisään, kun näki traktorin. Selosti niin tohkeissaan, miten sillä on kauha ja sillä voi kipata lunta :D Voi kun sitä voisi itse olla vielä noin vilpittömän innoissaan noin pienestä, olisi arki melkoisen erilaista. "KATO LUMIAURA!!"

Hilmukka kirjoitti...

Hahhaa! Kuulostaa niin tutulta. Meillä kanssa bongaillaan traktoreita ja isoja autoja. Mopot ovat kanssa melkoisessa suosiossa, kun niistä kuuluu "kova ääni". Vaikka myönnän ilahtuvani hyvinkin pienistä asioista, en osaa ihan sillä samalla riemulla katsella valtavia rekkoja kuin Jäbä. Tiitillä ja Jäbällä on niin paljon yhteistä, vähän niin kuin äideilläkin. ;)

Annis kirjoitti...

Selkeästi pitäisi joskus pitää jotkut "äiti-lapsi-neulomus-isot autot" -treffit, jos samalla paikkakunnalle satutaan :D

PS. Enoni joskus huvitteli väittämällä sisarilleen, että TIR-merkintä rekan perässä tarkoittaa Tavallista Isompaa Rekkaa. En edelleenkään kykene katsomaan näitä autoja hymyilemättä, siellä menee taas tavallista isompi :D

Hilmukka kirjoitti...

Todellakin meidän pitää joskus treffata, lapsille riittää viihdykkeeksi isot autot ja äidit voi neuloa ja vaihtaa kuulumisia. Kuulostaa huipulta! :) Ja tavallista isompi, hahhah! Arvaa vaan pystynkö enää itse katsomaan näitä rekkoja hymyilemättä :D