21.2.2015

Ilahduttava haaste

Sain aivan ihanan haasteen Höpötyksiä ja käsillä tekemistä -blogista, kiitos hirmuisesti!

Haasteen säännöt menevät siis näin:
  • Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (saat itse  päättää määrän). Jos haluat, niin ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää blogitekstissä!
  • Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
  • Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia.
Mietin pitkään, kenet haluan tähän haasteeseen haastaa. Luen todella paljon erilaisia blogeja, tuttujen ja tuntemattomien, suuren-maailman-tiedossa-olevia ja ei-vielä-kovin-monen-tuntemia blogeja. Jokainen on omalla tavallaan kiinnostava, inspiroiva ja blogimaailman seuraaminen ja oman blogin pitäminen on muodostunut minulle tärkeäksi harrastukseksi.

Nyt haluankin heittää pallon teille, rakkaat blogini lukijat. Jos haluatte minulta jonkun ihanan yllätyksen postitse, kommentoikaa tätä postausta ja laittakaa mukaan myös sähköpostiosoitteenne. Kysyn osoitetietojanne sitten sähköpostin välityksellä myöhemmin. Näin pysyn kaikista parhaiten kärryillä, kuinka moni osallistuu haasteeseen. Ja muistakaa napata haaste myös omaan blogiin!

Ei kommentteja: