10.3.2015

Arki taaperon silmin

Eilen annoin Jäbälle vanhan pokkarikameran käyttöön. Huomasin, että se oli jäänyt vähemmälle käytölle järjestelmäkameran ja älypuhelimen myötä. Jos haluan kuvata laadukkaita kuvia, otan kuvat järkkärillä ja jos taas en halua kantaa möhkälettä mukanani, kännykän kamera kulkee aina mukana vaivatta. Pokkari oli siis käytännössä tarpeeton ja täydellinen juuri Jäbän käyttöön. Illan aikana tuli reilu 160 kuvaa, joista haluan nyt jakaa teidän kanssa muutaman.
Jo taapero osaa ottaa peiliselfieitä.
Tämän kuvan kohdalla piti heiman miettiä, mutta sehän on selkeästi meidän olohuoneen matto.
Selfiekin onnistuu peruspokkarilla.
Äidin tyyny. Ja pupun jalka.
Oma paita, ihana värikartta!
Keittiön pöydällä ollut talouspaperirulla pääsi osaksi tätä taiteellista kokonaisuutta.
Lähikuva banaaneista samaiselta pöydältä.
Omat jalat.

Onhan nämä nyt aika hauskoja!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia! :D Eipä tulis itelle ekana mieleen kuvata talouspaperirullaa x) todella taiteellisia kuvia! :D -Taru-

Hilmukka kirjoitti...

Eiks ookki! Osa noista on todella kekseliäitä. En oo ajatellut itsekään, kuinka hyvää kuvausrekvisiittaa talouspaperirulla voi olla. :D

Annis kirjoitti...

Ahaha :D Meilläkin tyty räpsii onnessaan kännykällä kuvia (aina jos sen onnistuu pihistämään) ja lisäksi leikkii kuvaavansa isin vanhalla ja risalla filmikameralla. Pyytää äitiä hymyilemään ja ottaa kuvan. Pitäisikin joskus antaa meidän vanha digipokkari käyttöön.

Ja voi kun teidänkin tyyppi on jo niin ison näköinen. Ihan oikea taapero kaikkinensa, ei ollenkaan enää vauva. Minne ne meidät pienet nyytit katosivat? Ja miten hauskaa, kun on tuollainen iso ja reipas seikkailijatyyppi nykyisin :)

Hilmukka kirjoitti...

Meillä on ollut myös mummulassa nuo risat kamerat kovassa käytössä. Suosittelen ihan oikeankin kameran antamista, jos sellainen löytyy ylimääräisenä, nuo kuvat on huikeita.

Ei sitä vauva-aikaa enää muistakaan. Lähipiirissä on syntynyt muutamia vauvoja ja kun sellaista alle vuoden ikäistä pitää sylissä, ei usko että Jäbäkin on joskus ollut sellainen. Nyt on todellinen touhottaja ja höpöttäjä. ;)

Pia - Piipero kirjoitti...

Parhainta ikinä!!!! Haliterkkuja taapero-taiteilijalle!

Hilmukka kirjoitti...

Sitäpä! Haliterkut tulivat perille. ;)