1.5.2015

Lahjontaa

Rakas kummityttöni ja hänen isoveljensä täyttivät vuosia ja lahjatoiveena oli jotain muuta kuin leluja. Mitäpä sitä muuta kuin neulomaan. Synttärit olivat ja menivät ja lahjatkin valmistuivat jo kuukausi (!!) sitten. Vapun kunniaksi kävimme moikkaamassa ja viemässä lahjat omistajilleen. Nyt siis voin ne täälläkin esitellä.
Mekon sopivuutta jännitin, mutta se istui todella hyvin. Lankana on lankalaatikosta löytynyttä vaaleanpunaista villalankaa ja villasekoitetta. Ohjekin tähän oli olemassa, mutten tällä hetkellä muista että missä.
Takki oli hieman reilu. Uskoisin kuitenkin, että syksyllä tai viileinä kesäiltoina tällekin löytyy käyttöä. Lankana oli Nallea, sekin löytyi lankalaatikosta. Ohje tähän löytyi Novitan Ipana-lehdestä. Ja hei, eka kerta kuin tein tasona kirjoneuletta ja onnistuin. Ehkä uskallan harjoitella tätä vielä lisää muissakin töissä.

Tällä hetkellä elän melko kiireistä aikaa. Olen ollut kahden kuukauden aikana töissä kahdessa eri työpaikassa ja ensi maanantaina aloitan taas täysin uuden työn vieraassa ympäristössä. Toivottavasti ehdin hieman tekemään myös käsitöitä. Ne kun pitävät minut järjissäni...

2 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Kivat lahjaneuleet, eirtyisesti takki on komia! Mie en oo vielä uskaltanut kirjoneuloa tasona, ehkä sekin päivä joskus koittaa :D

Hilmukka kirjoitti...

Kiitos! :) Mulla on aikaisemmin epäonnistunut kirjoneuleet kun olen tehnyt suljettuna neuleena. Tasona tekeminen oli siis selkeesti mun juttu ;)