15.11.2016

Hellurei, Hippi-Hilmukka!

Olen haalinut pitkin vuotta varastoon kestovaippoja. Jäbän kanssa kestoiltiin osittain ja haluan tämän uudenkin vauvan kanssa kokeilla, onnistuuko meiltä kestoilut. Kirppareilta on tarttunut matkaan niin taskuvaippoja kuin sisä- ja kuorivaippoja sekä lisäksi kävin äitini varastoista hakemassa muutamat kulahtaneet harsoliinat. Haluaisin kokeilla harson ja villapöksyjen yhdistelmää vauvan kanssa, Jäbän kanssa kun en tainnut kertaakaan päästä edes kokeilemaan villavaippahousuja.
Varastosta löytyi vielä hahtuvalankaa, josta lähdin neulomaan Novitan (talvi 2012) ohjeella villapöksyjä. Katsotaan, miten malli istuu käytännössä, näitä kun en ole aikaisemmin tehnytkään. Neulominen oli ainakin helppoa ja nopeaa, joten jos nämä osoittautuvat täydellisiksi villavaippahousuiksi, näitä on helppo tehdä lisää tarvittaessa.

2 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Söpöjä pöksyjä! Meillä toimi parhaiten villikset joissa oli ainakin vähän lahkeita, tällaisista lahkeettomista malleista tahtoi kosteus karata vaatteisiin jalkoja pitkin :) Parhaat meille oli ehdottomasti ruskovillan villikset, seuraavaksi parhaat oli itse suunnittelemani malli, löytyy Ullaneuleesta 1/2015. Oho tästähän tuli mainos :D

Hilmukka kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Tuota lahkeettomuutta ja sen käytännöllisyyttä itsekin mietin. Hyvä saada käytännön vinkkejä ja tuo sinun ohjeesi vaikuttaa tosi näppärältä. Hahtuvalankaa on vielä varastossa, taidanpa lähteä kokeilemaan ;)